Gavekort på 200 000 og 100 000 kroner

Alle medlemmer som møter på kretsmøtene vil få med seg en matnyttig oppmerksomhet på veien hjem. Men tradisjonen tro, lager Felleskjøpet også i år litt ekstra spenning rundt oppmøtet. Alle registrerte frammøtte deltar i trekningen av tre store gavekort – ett på 200 000 kroner og to på 100 000 kroner.

– Gavekortene kan benyttes til hva som helst av Felleskjøpets produkter og tjenester ut fra hva vinnerne har behov for, forteller regionsjef Kristin Wibe, som har et hovedansvar for gjennomføringen av årets kretsmøter.

– Vi har valgt gavekort som årets gevinst rett og slett fordi det kan brukes av absolutt alle Felleskjøpets medlemmer til noe de trenger. Du står fritt til å bruke gevinsten som hel- eller delbetaling til kraftfôr, maskiner, fjøsbygging eller hva du måtte ønske, sier Wibe.

Vilkår for trekningen

Gavekortene gjelder kjøp av varer og tjenester hos Felleskjøpet Agri. Vinnerne trekkes blant de som har skrevet seg opp på deltakerlistene på kretsmøtene. Det forutsettes at vinnerne er medlemmer av Felleskjøpet Agri, eller er tilleggsmedlemmer knyttet til driften av gården. Beskatning må påregnes dersom en vinner en av premiene.