Sekkekalk

Det er prisnedgang på de fleste typer sekkekalk over hele landet. Spesielt mye på Agri Dol 600 kg grov dolomitt. Dette er kvalitetskalk i melform som lar seg spre med sentrifugalspreder for mineralgjødsel. Inneholder 12% magnesium og fremstår nå som et klart rimeligere og godt alternativ til Agri Dol Granulert. Praktiske råd for spredning av Agri Dol er utarbeidet, se produktomtale og under dokumenter.

Ta kontakt med din nærmeste avdeling om du har behov for kalk i sekk. Merk at nesten all kalk er godkjent i økologisk produksjon. Det varierer litt hvor mye sekkekalk butikkene lagerfører, så ta kontakt et par uker før varen skal hentes.

Spredeinnstillinger for Agri Granulert dolomitt finnes i produktomtale og under fane dokumenter.

Agri Calciprill

Granulert krittkalk med 38% Ca, som kan brukes både for å tilføre kalsium og øke pH. Den har rask virkning. Spesielt aktuell for å tilføre kalsium i potet samt enkelte grønnsaker. Agri Calciprill vil bli registrert hos Debio for økologisk produksjon.

Siden Agri Calciprill er en krittkalk, er den også aktuell i regenerativt landbruk. I første omgang tilbys den bare på Østlandet.

Bestilling

Kontakt en av våre salgskonsulenter eventuelt vår Kundetjeneste tlf. 72 50 50 50 og taste 31.

Her finner du Felleskjøpets butikk i ditt nærområde.