Fôrkonservering

Jakter på «lavthengende protein» av Håvard Simonsen Jakter på «lavthengende protein»

Til våren kommer trolig de første resultatene om hvordan fortørking og ensilering påvirker grovfôrkvaliteten fra EngProt-prosjektet. Det varsler Martha Grøseth, produktutvikler for drøvtyggerfôr i Felleskjøpet Fôrutvikling og tar doktorgrad på temaet. ... Les mer

Aktuelle artikler

Grovfôret er det norske landbrukets viktigste ressurs
Høgt innhold av fett og protein i mjølka lønner seg
CropPLAN - produserer meir og betre
Større fôrproduksjon med norske ressurser
Beskytt fullfôret mot varmegang i sommer
TrioWrap loop rundballeplast
Fint å få henta plasten gratis
Verdens mest teknologiske rundballeplast?
Rundballenett bidrar til best surfôrkvalitet
TrioBio- verdens første strekkfilm produsert på hovedsakelig ikke-fossile råvarer

Betalingspartnere