I perioden 1. september til 30. september har vi salgskampanje på ensileringsmidler til neste vekstsesong, og du får 1 % rabatt på gjødselprisen. I tillegg kan du få utsatt forfall til 1. november uten tillegg i prisen. Alternativt vil de som har kontant 1% autogiro få den rabatten. 

Kampanjebetingelser:

  • 1 % bestillingsrabatt
  • Forfall 1. november. Unntatt kunder som har autogiro 1% kontant rabatt som har forfall ved levering
  • Betingelsene utløses kun på sesongordre
  • Kampanjeperiode: Fra 1. september til og med 30. september 2019

NB! Forhandlere kan ha andre vilkår.

Leveringsbetingelser

Jfr. våre Salgs og leveringsbetingelser for ensileringsmidler:

- For å få kampanjebetingelsene forplikter du deg til å ta imot ensileringsmidlene når Felleskjøpet ønsker å levere (såkalt sesongordre). Ensileringsmidler leveres i prinsippet fortløpende, men varetilgang, transportkapasitet og vektlegging av rasjonell kjøring påvirker.

- Vil du hente varen selv må du bestille lastetime og hente innen 30 dager. Kontakt terminalen minst 2-3 dager før planlagt henting. Bulk kan ikke hentes jfr. salgs- og leveringsbetingelser.

Ved å bestille ensileringsmidler nå hjelper du oss med å jevne ut aktiviteten på terminaler og i transport. Slik klarer vi å holde kostnadene nede, noe som igjen kommer deg til gode gjennom kampanjebetingelsene.

Legg merke til at vi nå også har kampanje på gjødsel og vårkorn.

DET ER SMART Å HANDLE TIDLIG - KJØP ENSILERINGSMIDLER NÅ!

Over år har det være gunstig å handle ensileringsmidler på høsten. Normalt stiger prisene frem mot våren og har i snitt gitt 12- 15 % forretning. Benytt deg derfor av dette høsttilbudet.

Ta kontakt med en av våre fagkonsulenter på plantekultur, lokal avdeling, eller logg inn på Min Gård for bestilling på web. Du kan også kontakte vår Kundetjeneste, tlf. 72 50 50 50 og taste 31.

Er du medlem i et innkjøpslag kan du også kontakte din lokale forhandler direkte.

Les mer om våre ensileringsmidler

Les mer her for ytterligere informasjon.

Ensileringsmidler tar vare på grovför kvaliteten og kan øke produksjonen på gårdens viktigste ressurs. Les mer om hvorfor bruke ensileringsmidler.