Plast og nett er viktige innsatsfaktor i norsk landbruksproduksjon. Det lønner seg å være tidlig ute! Felleskjøpet tilbyr et bredt utvalg av produkter til rundballer, firekantballer og silo.
 

Nyhet i år

 
Nytt i år er en forbedret og lengre Trio Bale Compressore (bredplast). Den etter hvert så velkjente Trioplus 21 my blir nå også å få som storrulle på hele 2400 meter. Dette er særs interessant ved produksjon av firkantballer.
 

Sigma Ultra 5 strekkfilm


Sigma Ultra 5 strekkfilm er en høykvalitets strekkfilm som har blitt godt mottatt i den Norske markedet. Strekkfilmen er produsert i Canada.
 

Tama E2E rundballnett

 
I år har Tama E2E rundballenett blitt enda bedre. Den tradisjonelle rullen har nå fått 200 meter mer og er nå på hele 3800 meter. Tema Net finnes også som 2800 og 4500 meter. Det er derfor løsninger for de som ønsker lette ruller, eller maksimal lengde for maks effektivitet.
 

Tama LBS pressgarn

 
Tama LBS pressegarn vinner stadig marked til firekantballer. Med unike egenskaper for en god knute, sammen med den garanterte lengden på 2800 meter per pakke, er Tama LBS ett optimalt produkt for maksimal effektivitet.
 
 
Ta kontakt med nærmeste Felleskjøpet butikk, og vi vil hjelpe deg å finne riktig produkt for din drift.