I perioden 1. til 30. september har vi salgskampanje på vårkorn til neste vekstsesong. Du får 1 prosent rabatt på såkornprisen. I tillegg kan du få utsatt forfall til 1. november uten tillegg i prisen. Alternativt vil de som har kontant 1% autogiro få den rabatten. 

Kampanjebetingelser:

  • 1 % bestillingsrabatt
  • Forfall 1. november. Unntatt kunder som har autogiro 1% kontant rabatt som har forfall ved levering
  • Betingelsene utløses kun på sesongordre
  • Kampanjeperiode: Fra 1. september til og med 30. september 2019

NB! Forhandlere kan ha andre vilkår.

Leveringsbetingelser

Jfr. våre Salgs- og leveringsbetingelser på vårkorn

- For å få kampanjebetingelsene forplikter du deg til å ta imot såkornet når det passer Felleskjøpet (såkalt sesongordre). Såkornet leveres i prinsippet fortløpende, men varetilgang, transportkapasitet og vektlegging av rasjonell kjøring påvirker.
- Vil du hente varen selv må du bestille lastetime og hente innen 30 dager. Kontakt såkornfabrikken minst 1 uke før planlagt henting.


Ved å bestille såkorn nå hjelper du oss med å jevne ut aktiviteten i fabrikkene og i transporten. Slik klarer vi å holde kostnadene nede, noe som igjen kommer deg til gode gjennom kampanjebetingelsene.

Legg merke til at vi også har kampanje på ensileringsmidler og gjødsel.

DET ER SMART Å HANDLE TIDLIG - KJØP SÅKORNET NÅ!

I gjennomsnitt for de siste 5 årene har såkornprisen økt med om lag 15 % fra kampanjestart og fram til våronna. Benytt deg derfor av dette høsttilbudet.

Ta kontakt med en av våre fagkonsulenter på plantekultur, evt. logge inn på Min Gård for bestilling på web. Du kan også kontakte vår Kundetjeneste, tlf. 72 50 50 50 og taste 31.

Er du medlem i et innkjøpslag kan du også kontakte din lokale forhandler direkte.

SÅKORNSORTIMENTET finner du i Vårkornkatalogen 2020. Her finner du også lenker til dyrkingsråd for de enkelte sortene.