09.06.2016 | Felleskjøpet

Bedre Landbruk 2016 er utvidet med en dag og starter allerede fredag 11. november. Siste dag er søndag 13. november. Samvirke møter Sverre Haga i en liten pause fra gjødslinga på Nannestad. –Som heltidsbonde passer det meg veldig bra å kunne ta turen til messa på en arbeidsdag, forteller han.

Viktig med årlige landbruksmesser

Han synes det er bra at det arrangeres årlige landbruksmesser av en slik størrelse i nærområdet. – Og så er det en fin arena å treffe folk man ikke ser så ofte og gjerne utveksle litt erfaringer, sier Haga. –Det blir ikke alltid like god tid som man ønsker seg, men jeg prøver å få sett meg om etter utstyr og redskaper jeg vet jeg trenger, avslutter han før han skal ut på jordene igjen.

Skedsmo kommune har gjennom flere år kjøpt utstyr og maskiner fra Felleskjøpet Agri. -Etter at Reinhardt ble en del av Felleskjøpet Agri, er det enda mer aktuelt å delta på Bedre Landbruk, forteller Ussberg. Han har deltatt på messa tidligere og benyttet anledningen til å få med seg både fagseminar og maskinnyheter.

Driftsleder Johan Stav og avdelingsleder Svein Rune Ussberg i Skedsmo kommune ser nytten av å være til stede på Bedre Landbruk. –Minst en av oss er til stede hver gang, sier Johan Stav.

Driftsleder Johan Stav og avdelingsleder Svein Rune Ussberg i Skedsmo kommune ser nytten av å være til stede på Bedre Landbruk.
–Minst en av oss er til stede hver gang, sier Johan Stav.

Viktig møteplass

– Samtidig som det er spennende å følge med på utviklingen på maskiner og redskaper, er Bedre Landbruk en viktig møteplass. Her treffer jeg andre bransjefolk og får anledningen til å utveksle erfaringer og prate med andre som har lignende behov og utfordringer som det jeg møter i min egen arbeidshverdag, forklarer Ussberg.