15.06.2022 | Felleskjøpet

TKS Agri har inngått avtale med Felleskjøpet Agri og Felleskjøpet Rogaland Agder om eksklusiv representasjon av deres landbruksprodukter og -tjenester.

– For å kunne yte best mulig hjelp til eksisterende og nye kunder innen valg av riktig løsning, prosjektering, drift, service og vedlikehold, går vi enda tettere sammen med Felleskjøpet sine IMEK-spesialister, sier markedssjef Tønnes Helge Kverneland i TKS Agri.

Selskapet er Europas ledende produsent av fôringsutstyr.

– Å velge riktig løsning på fôringsutstyr krever stor kunnskap om fôr, fôrtype, distribusjon, mixing, dyrehelse, ytelse og integrasjon i bygg, samt mye mer. Vårt felles mål er å kunne gi norske bønder de beste løsningene for sin drift, sier Kverneland sammen med produktsjef IMEK Jon Ivar Mæhlen i Felleskjøpet Agri og markedssjef IMEK Jan Maldal i Felleskjøpet Rogaland Agder.

TKS har hatt tokanals-distribusjon igjennom Felleskjøpet og A-K maskiner siden 1994.

– Vi starter nå et enda tettere samarbeid med Felleskjøpet. Der vil vi nå kunne tilby enda bredere utvalg av produkter og tjenester sammen med Felleskjøpet sine rådgivere og fagfolk. I tillegg til det bredeste og beste produktprogrammet på markedet, vil vi kombinere dette med tilpasset rådgivning for at din besetning skal kunne utnytte tilgjengelige ressurser på best mulige måte, sier Tønnes Helge Kverneland i TKS Agri.