Felleskjøpet Agri er opptatt av fremtidens landbruk og dermed de unge bøndene. Dette er grunnen til at vi nå starter opp Såkorn-satsingen. Dette skal være en arena for å utveksle kunnskap, diskutere aktuelle temaer og mulighet for å gi innspill til Felleskjøpet Agri.

Vi er veldig glade for at 10 engasjerte unge mennesker har sagt ja til å delta i vårt Såkorn-panel, som blir vår viktigste samarbeids- og læringsarena for våre yngste medlemmer. 

- Det er mange dyktige unge mennesker som gjør en fantastisk jobb. Såkorn skal bidra til økt stolthet blant unge bønder for den viktige jobben de gjør med å sikre norsk matproduksjon og forme fremtidens landbruk, sier konsernsjef John Arne Ulvan.

Blogg og Facebook

Gjennom Såkorn-bloggen og en egen Facebook-side ønsker Felleskjøpet Agri at unge bønder skal kunne dele sine erfaringer, løse felles utfordringer, ta del i debatter og inspireres til felles innsats for fremtidens landbruk. Innleggene på bloggen vil skrives av unge bønder, fagfolk, politikere, samfunnsdebattanter og andre som har meninger om norsk landbruk.

Vi kommer til å ha noen faste bloggere og mange ulike gjestebloggere. Har du lyst til å bidra med blogginnlegg, så ta gjerne kontakt med oss på kommunikasjon@felleskjopet.no.

Vi heier på unge bønder og norsk matproduksjon!