04.07.2019 | Felleskjøpet

Onsdag kveld ble Appetitt kåret til Brand of The Year i kategorien kategorien Dog food dry/knipples, av World Brandings Award Animals Edition.

-Mange kjæledyreiere er bevisste på kvaliteten på fôret de velger til dyrene sine, derfor er det en stor ære for oss at publikum har nominert oss til denne prisen, sier Dahl og fortsetter:

- Og ettersom vi legger ned mye hardt arbeid for å kunne tilby norskprodusert fôr er vi veldig takknemlige for at vi har blitt stemt frem som vinnere.

Stadig under utvikling

Dahl påpeker at de kontinuerlig jobber for å tilby kundene fôr av høyeste kvalitet med norske råvarer sammen med en bærekraftig utvikling.

- Vi jobber hele tiden for å få ny kunnskap om ingredienser og teknikker for å kunne videreutvikle et best mulig produkt for kjæledyrenes beste, tilpasset dyrenes ulike behov og livsstadier.

I januar kom Felleskjøpet med nylanseringen av Appetitt med krill som omega-3 kilde. Den nye råvaren kommer fra Aker Biomarine.

-Aker Biomarine ble med sitt produkt Qrill Pet, som brukes i Appetitt, vant også Brand of The Year i sin kategori.

Dahl utdyper at de er avhengige av gode og ikke minst dyktige samarbeidspartnere i utviklingen av fôret og at Aker Biomarine er en av disse.