23.06.2017 | Felleskjøpet

Forbedret smartteknologi, førerkomfort og datahåndtering

Det kommer altså fire nye modeller i S700-serien - S760, S770, S780 og S790. Disse har betydelige forbedringer i smartteknologi, førerkomfort og datahåndtering. For å gjøre det enklere for føreren å utnytte treskeren har John Deere introdusert neste generasjon interaktiv treskerjustering. Det består av en rekke kameraer som bla. bidrar til å analysere kornkvalitet, noe som gjør at treskeren kan innstille seg automatisk etter ønske fra føreren.

Den mest synlige endringen vil være å finne inne i førerhuset. Der har det kommet et helt nytt armlene med tilhørende ny CommandPro kjørespak. Den nye kjørespaken har mange likheter med den som sitter i de nye 6250R-traktorene. Her vil føreren enkelt kunne tilpasse sine ønsker om betjening av spaken. Den vil ha opptil 7 programmerbare funksjoner. I det nye armlenet har det også plitt plassert det nye GS 4600 displayet som gir mange nye muligheter for betjening og oversikt over treskeren.

- De nye modellene vil også bli å finne som Hillmaster utgaver, noe som passer perfekt for norske forhold, sier Bård Svarstad, kategorileder John Deere i Felleskjøpet Agri.

Les mer i pressemeldingen fra John Deere (pdf 45 kB).

Kompletterer presserporteføljen

Det er den anerkjente 800- og 900-serien presser som blir erstattet og fornyet med de nye V451 og V461-pressene. Disse vil bli å finne i flere utgaver; både som medium spekk (M-versjon) og høyspekkversjon (R-versjon).

- Det viktigste for det norske markedet er at de nye pressene også vil bli tilgjengelige i en kombipresseutgave som heter C451R og C461R. Dette har lenge vært etterspurt i 900-serien, som er anerkjent for sinn store kapasitet og svært gode rundballekvalitet, sier Svarstad.

Les mer i pressemeldingen fra John Deere (pdf 21 kB).