0

Konkurranse for Felleskjøpets medlemmer: Vinn reise til VM

I forbindelse med at Møllerens og Olaf Tufte har lansert en ny havregrynserie, arrangerer Felleskjøpet og Møllerens nå en konkurranse hvor du kan vinne en reise for to til VM i roing i Sarasota i 28. september – 2. oktober 2017.

olaf tufte og hans nye havregrynserie fra møllerens

Les mer om de nye havreproduktene her.

Så enkelt deltar du

Konseptet er enkelt – kjøp fem poser Møllerens Havregryn. Ta dem med hjem på gården og ta et artig bilde. Del bildet på Instagram med #møllerens og #tuftehavre og du er med i trekningen.

Konkurransen pågår frem til 31. august 2017, og vinneren vil bli kontaktet og offentliggjort i begynnelsen av september.

Opplev Olaf Tufte og resten av ro-landslaget live i USA

Vinneren får en reise for to til VM i roing i Sarasota for å se semifinaler og finale (28.09 – 02.10.2017). Her vil dere være en del av et større reisefølge som består av spillernes familie, lagapparat, sponsorer m.v. Premien inkluderer fly t/r, hotell, hovedmåltider* samt billetter til semifinaler og finale. Lommepenger dekkes av vinneren.

Mer detaljert informasjon om premien vil bli gitt når vinneren blir kontaktet.

Dersom du har spørsmål knyttet til konkurransen, eller ikke har Instagram-konto med likevel ønsker å delta, er du velkommen til å sende en e-post til hanne.lauritzen@felleskjopet.no.

Lykke til!

* Måltider utenom felles arrangement bekostes av vinneren selv.

Kommentarer