0

John Deere rundballepresser

Hvorfor velge presse fra John Deere? av Bård Svarstad, Produktsjef høstemaskiner Hvorfor velge presse fra John Deere?

John Deere sine presser er bygget på soliditet og gir lang holdbarhet og høy driftssikkerhet. I tillegg har utvalget av John Deere presser aldri vært større. ... Les mer

  

Fordelene med John Deere

Minimalt avlingstap

Når en John Deere ballepresser har vært over jordet, vil du kun se rene arealer. Kraftige og effektive pick-upp'er gir effektive prestasjoner selv under vanskelige forhold.

Perfekt formede rundballer

En rund ball er en god ball. Et jevnt trykk gir optimal tetthet. 

Lett å vedlikeholdele

Et par raske innstillinger og kontroller, og du er klar til start. 

Integrerede overvåkningssystemer

Vi forbinder traktor og rundballepresser med en rekke brukervenlige kontrollere for å gjøre det lettere og raskere å få perfekte rundballer. 

Omfattende støtteapparat

Topp utdannede fagfolk med utvidet arbeidstid i høstesesongen tar vare på pressa di døgnet rundt.

Unik avlingsinnpakning

Kun John Deere arbeider med CoverEdge nettbinding, som gir bedre avlingsbeskyttelse og reduserer svinn.

God bruktverdi

Kvalitet lønner seg. Din investering i John Deere i dag gir et sikkert grunnlag når det eventuelt er tid for å kjøpe en ny rundballepresse. 

Pålitelig pressing - sesong etter sesong

Når det er tid for innhøsting, vet du at det gjelder å være klar på kort varsel. Tørrstoffinnholdet kan utgjøre en reell forskjell for kvaliteten på surfôr, høy eller halm. John Deere rundballepresser er konstruert for vanlig drift med lite vedlikehold, slik at du kan produsere harde baller kontinuerlig, selv med tungt surfôr. Du vil alltid finne en John Deere presse som passer til ditt behov, enten du driver en liten gård med husdyrhold eller er entreprenører med stor maskinpark og stort volum.

Finn den perfekte partneren

Fra presser i E-serien opp til høykapasitetspressene i R-serien, finnes det en presse for ethvert budsjett og enhver driftsstørrelse. Hver med et utvalg av forskjellige pick-up bredder, kapasiteter og overvåkings- og kontrollsystemer. Alle bygget på de samme og kompromissløse John Deere- standardene.

B-Wrap sparer mye arbeid av Mona Vaagan, Samvirke-redaksjonen B-Wrap sparer mye arbeid

Runar Sørli i Skjeberg er så langt svært fornøyd med John Deeres nye nett til lagring av halm utendørs. Går alt etter planen, vil han bli spart for mye ekstra arbeid, mener han. ... Les mer

Legg til snarvei på hjemskjerm?