0

Meny

John Deere 5M serien

John Deere 5M serien - mye traktor for pengene!

5M-modellene er litt større enn 5G-serien. 5M-traktorene er imidlertid forholdsvis enkle og lette, men robuste og kompakte traktorer som er velegnet for en rekke ulike bruksområder. Disse snertne kraftpluggene med 2- eller 4-hjulstrekk er like velegnet for gårder med husdyr, som «nummer to-traktor» på større gårder eller for bruk i næringer utenfor landbruket.

Dette er en lettkjørt og smidig traktor med kort ramme, og moderne girkasse med elektronisk vendegir. 5M-modellene er godt utstyrte traktorer i sin klasse. Kort sagt; allsidige traktorer som er godt egnet for et bredt spekter av oppgaver. 5M-serien er en spennende nyhet for norske forhold!

5M-serien fra John Deere kjennetegnes av allsidighet og styrke. Modellene i serien har 4,5 liter common rail motorer, og kombinasjonen av høytrykk drivstoffinnsprøyting, aktiv ladeluftkjøler og elektronisk styring gir et økt dreiningsmoment på 30 % - uten at det gjennomsnittlige drivstofforbruket øker.

5M i smal versjon - ideell for frukt- og grønnsakdyrkere

Modeller med smalsporede løsninger finnes også, spesialmodellen 5M Narrow – ideell for arbeid i blant annet frukt- og bærhager, grønnsakproduksjoner eller annet arbeid der det er trangt om plassen. Den smale versjonen er også utmerket i for eksempel bymiljøer hvor tradisjonelle traktorer ikke får plass.

Moderne transmisjoner

5M leveres med ulike transmisjoner, alt etter dine behov. Den kan blant annet leveres med elektronisk betjent vendegir og hurtiggir.

3 alternative førerplasser

5M-serien gir flere valgmuligheter enn noensinne. Velg mellom det ekstra store komfort-førerhuset eller åpen utgave med veltebøyle eller det behagelige lavprofil-førerhuset for bruk der høyden er begrensningen for normale traktorer.

Kort og kraftig rammekonstruksjon

5M er den eneste traktoren i sin klasse som er utstyrt med en rammekonstruksjon. Det gir den unike egenskaper. Rammen muliggjør perfekt vektfordeling fra lasteren og tar opp krefter som ellers ville gitt vibrasjoner og støy i førerhuset og dessuten utsatt motor og girkasse for stresskrefter.

Smidig og snerten i vendingen

De kvikke og smidige 5M-traktorene har sitt fortrinn der det er trangt om plassen. Med liten akselavstand og en svingradius på bare 6,5 meter er de velegnet på små flater der det blir mye kjøring både for- og bakover. De passer derfor godt til for eksempel kjøring av grovfôr både uten- og innendørs og til andre arbeidsoppgaver både med og uten frontlaster.


Romslig hytte og god oversikt

Hytta overrasker! Den er sannsynligvis større enn i noen annen traktor i denne størrelsen. Og plass -følelsen blir ytterligere forsterket av førerhusets store glassareal. Fordi vinduene går så langt ned, får du også full oversikt over både laster og andre frontmonterte redskaper.

Kraftig hydraulikksystem og kraftuttak

Med hydraulikk som leverer opp til 94 l/min, kan 5M håndtere de aller fleste typer redskaper. Valg mellom 3 forskjellige kraftuttakshastigheter gir deg mulighet for å skreddersy traktoren eksakt til ditt behov.


Betalingspartnere

Legg til snarvei på hjemskjerm?