0

Konkurranse - vinn gavekort!

Vi ønsker ditt bidrag til å finne et godt slagord for Felleskjøpet Kromat. I teksten under finner du litt informasjon om Kromat og hva vi står for. Men kan vi si det enklere?  

Fyll ut skjemaet nedenfor med ditt bidrag innen 31.12.18. Vinneren kåres i uke 1 2019, og mottar et gavekort pålydende 1000.-. 

Visste du at Felleskjøpet leverer kraftfôr til alle typer fjøreproduksjoner i hele landet? Kromat er navnet på Felleskjøpets fjørfesortiment og består av blandinger tilpasset ulike typer fjørfe og ulike produksjonsformer. 

Kromat Kylling er vårt standardsortiment til slaktekylling. Kromat Kylling får du i flere varianter slik at du kan skreddersy ditt fôrprogram ut i fra produksjonsmål og de forutsetninger som ligger i kyllingen og i huset. 

Kromat Moderat er et fôrkonsept tilpasset kyllinghybrider som skal bruke lengre tid på å nå ønsket slaktevekt. 

Kromat Verp er kraftfôr til verpehøns i produksjon. Kromat Verp består av flere blandinger tilpasset de ulike behovene verpehøna har gjennom produksjonstiden. Kromat Verp fås også i blandinger som gir gulere plomme. 

Kromat Verpetrivsel og Kromat Gull Müsli er blandinger til verpehøner og rugeeggproduksjon. Med sin unike struktur bidrar disse blandingene til økt trivsel og helse produksjoner der det stilles ekstra høye krav til prestasjon. 

I tillegg til disse standardblandingene, leverer Felleskjøpet kraftfôr til flere spesialproduksjoner og produsenter/aktører med ulike krav til blandingene. 

  • Kromat gir deg fleksible og økonomiske løsninger 

  • Kromat er utviklet av landets fremste fagmiljø innen fjørfe og ernæring, Felleskjøpet Fôrutvikling 

  • Kromat gir god dyrevelferd 

  • Kromat leverer over hele landet 

Delta i konkurransen om å finne slagord for Kromat ved å fylle ut og sende inn skjemaet:
Ved å sende inn skjemaet, godtar du vår personvernerklæring. Les den her: https://www.felleskjopet.no/kontakt-oss/kundetjeneste-butikk-og-nettbutikk/personopplysninger/
Jeg har lest og forstått personvernerklæringen:
Felter merket med * må fylles ut

Har du spørsmål om kraftfôr og fôring, er din lokale fagkonsulent tilgjengelig for spørsmål. Kraftôr kan bestilles i Min gård eller ved å kontakte Kundetjenesten.