0

Innbyttekampanje på gjødselspredere

Bedre spredeteknologi gir økt avling og jevnere kvalitet. Dette bidrar igjen til økt lønnsomhet hos bonden. I høst har du muligheten til å oppnå ekstra god pris ved kjøp av Kverneland Accord GEOSPREAD mineralgjødselspredere, ved å benytte panteordningen som Felleskjøpet Agri og Yara står bak. Foruten at vi garanterer en minstepris på din gamle gjødselspreder, får du med et gratis 12 måneders abonnement på Atfarm – et digitalt verktøy for presisjonsgjødsling.

Hva sparer jeg?

Besparelsen ved å benytte innbyttekampanjen er en kombinasjon av førsesongavslag, garantert minstebeløp for innbyttespreder og gratis 12 måneders abonnement på Atfarm.

Førsesongpris på Kverneland Accord CL GEO 1300 med tilleggsring (500 liter), kantspredeskjerm, presenningstak og LED lyd er kr 142.000 (veil.pris kr 159.000)


GEOSPREAD vs. tradisjonelle spredere

To av fordelene som skiller Kverneland GEOSPREAD fra tradisjonelle gjødselspredere er funksjonene veieceller og seksjonskontroll. Veiecellene korrigerer for bakker og ujevne underlag, slik at det til enhver tid er rett mengde gjødsel som spres. Med seksjonskontroll justeres gjødselsprederens arbeidsbredde på allerede kjørte områder, mot kanter og vendeteig, slik at overlapping unngås. Resultatet er presis gjødseltildeling på hele skiftet. GEOSPREAD har også Kvernelands unike CentreFlow spredesystem, som behandler gjødsla skånsomt og sørger for at gjødsel alltid er i kontakt med spredevingene på samme punkt uansett lengden på spredevingene. Dette gir presis overlapp, både under kuperte og flate forhold.

GEOSPREAD har 1 meter store seksjoner som åpner og lukker på allerede kjørte områder, mot kanter og vendeteig, slik at overlapping unngås.

 

CentreFlow spredesystem behandler gjødsla skånsomt

 

Yara Atfarm

Atfarm er et digitalt verktøy for å følge utviklingen på vekster og gjøre tilpasset gjødsling så enkelt som mulig. Ved hjelp av Atfarm kan man hente ut biomassekart som er kontinuerlig overvåket og kan sammenlignes med foregående sesonger. Basert på Yara N-sensoralgoritmer blir biomassekartene grunnlag for tildelingskart, som kan brukes på eksempelvis GEOSPREAD.

Les mer om Yara Atfarm her: https://www.yara.no/gjoedsel/hjelpemidler-og-service/atfarm/

Krav til innbyttespreder

Gjødselspreder som tas i innbytte må være produsert etter år 2000, ha minimum 600 liters beholder, og ha elektrisk eller hydraulisk betjening. I tillegg må spreder være komplett og funksjonsdyktig. Det settes ingen krav til hvem som har produsert sprederen (alle merker kan pantes).


Kverneland GEOSPREAD kan benyttes på traktorer med ISOBUS, eller i kombinasjon med en egen monitor. GEOSPREAD kommer i tre ulike modeller; CL, TL og TLX som har ulike arbeidsbredder og kapasitet. Våre maskinselgere bistår med å finne en GEOSPREAD for ditt behov.

Det er et begrenset antall GEOSPREAD tilgjengelig! Ta kontakt med din lokale maskinselger for å sikre deg en GEOSPREAD til neste sesong.

Bli kjent med Kverneland GEOSPREAD ved å se vår digitale markvandring:

Betalingspartnere

Legg til snarvei på hjemskjerm?