0

Labb: Norges mest solgte hundefôr

Labb har siden lanseringen i 1996 blitt markedsleder i Norge på tørrfôr til hund. Felleskjøpet har gjennom mer enn 100 år utviklet seg til en betydelig aktør innen fôr- og næringsmiddelindustri i Norge. Utvikling og produksjon av kjæledyrfôr er derfor en hjertesak og et naturlig og viktig satsningsområde som det fokuseres sterkt på. En våken stab med kunnskapsrike medarbeidere er dyktige til å ta signaler og tilbakemeldinger fra markedet slik at vi hele tiden ligger foran i kvalitet og utvikling av våre produkter.

Hva kjennetegner Labb?

Kollage alle fôr med Labb Best i test

  • Labb har svært høy smakelighet
  • Kun ferske råvarer med høy kvalitet brukes i produksjonen
  • Kort vei fra produksjonen til utsalgsstedene
  • Ingen kunstige smakstilsetninger brukes i Labb

Den gode smakeligheten er et indirekte mål på Labb sin ferskhet og kvalitet.

Best i test - for 5. gang

I en test nylig foretatt av TV2 Hjelper deg blir Labb tørrfôr nok engang best i test. 

Labb er kåret til Best i test 4 ganger tidligere:

  • 2000 - TV2 Hjelper deg
  • 2004 - TV2 Hjelper deg
  • 2007 - NRK Forbrukerinspektørene
  • 2009 - VG Test av tørrfôr til hunder

Resultatene fra årets test kan du se her på tv2.no

Labb produseres i Norge

Labb tørrfôr er et norsk produsert hundefôr. Avansert produksjonsteknologi, nøye kvalitetskontroll av råvarer og kort vei fra produksjon til marked, gjør Labb til det ferskeste hundefôret på det norske markedet.

Fokus på kvalitet

I Labb bruker vi størst mulig grad norske råvarer med høy ernæringsmessig kvalitet. Labb testes kontinuerlig på ulike hunderaser, med ulikt aktivitetsnivå og livsstadier. Videre blir både råvarer og ferdig fôr stadig testet med hensyn til fordøyelighet ved Universitetet for miljø og biovitenskap på Ås. Når du velger Labb, kan du være trygg på at du får et kvalitetsfôr som utvikles og forbedres i takt med vitenskapen. Labb selges i ditt nærmiljø fra mer enn 100 av Felleskjøpet sine butikker, fra Tana i nord til Mandal i sør.

.

Matskåler