0

Royal Canin nå hos Felleskjøpet

Royal Canin kan kjøpes både på nett og i butikk. Stadig flere av våre butikker får Royal Canin i sortimentet og du kan se lagerstatus under "hent i butikk" på produktene. 

Royal Canin har fire mål som kan ivaretas når de utvikler et fôr:

1. Bygge opp og vedlikeholde kroppen 
Oppnås med proteiner, mineraler, sporstoffer, vitaminer og noen lipider.

2. Tilføre energi
Kommer fra lipider og karbohydrater.

3. Forebygge lidelser 
Dette oppnås ved å tilføre visse næringsstoffer (antioksidanter, leire, osv.). Disse komponentene kan for eksempel bidra til å forebygge nyreinfeksjoner, fordøyelsesproblemer og redusere tegn på aldring.

4. Støtte ved sykdom
Noen næringsstoffer kan tilsettes for å hjelpe til med helbredelsesprosessen. Andre næringsstoffer kan bidra til en raskere restituering etter forskjellige sykdommer.

 

Royal Canin: Skreddersydd ernæring til hund og katt

 

50 år med skreddersydd ernæring

Royal Canin er leverandør av høykvalitets hunde- og kattefôr i faghandel og hos veterinær. De har skreddersydd ernæring til hunder og katter, og deres sortiment tilpasset dyrets størrelse, alder, livsstil, rase og fysiologiske tilstand. Sunn ernæring gir langvarige helsefordeler for hunder og katter, og er et grunnprinsipp som inngår i alle deres fôrserier.

Royal Canin ble stiftet i Frankrike i 1967, og selger i dag produkter i over 90 land verden over. I snart 50 år har selskapet hatt som mål å levere stadig mer presise ernæringsløsninger, tilpasset behovene til hver enkelt katt og hund.

Kvalitet og sikkerhet

Royal Canin legger svært stor vekt på kvalitet i alle ledd, og på sikkerheten rundt råvarer og fôrproduksjon.  

De benytter råvarer av høy kvalitet, og alle leverandørene går regelmessig gjennom kvalitetskontroller. Deres interne kvalitetskontroller begynner før råvarene kommer inn på selve fabrikkområdet, og fortsetter gjennom hele produksjonsprosessen. Royal Canin benytter flere metoder for å sikre at råvarene er permanent sporbare gjennom hele levetiden til produktet.  

De har de samme strenge kravene til leverandører og råmaterialer for alle produksjonsfasilitetene sine. Selve produksjonsprosessen er lik i alle fabrikkene. Royal Canin kan derfor garantere at alle produktene er identiske, og at de har den samme næringsprofilen, uavhengig av hvor i verden produktene har blitt produsert.

 

 

Smaksgarantien gjelder kun Royal Canin fôr, og kun dersom det er minimum halvparten igjen av sekkens innhold. Fôret må ligge i den orginale fôrsekken.

Ta med fôrsekken du kjøpte tilbake til din forhandler. 

 

For Appetitt og Labb fôr gjelder tilvenningsgaranti og hver 6. sekk gratis. Les mer om tilvenningsgarantien her. 

Legg til snarvei på hjemskjerm?