0

Royal Canin hos Felleskjøpet

Du kan kjøpe Royal Canin i nett og i butikk. De fleste av våre butikker har Royal Canin i sortimentet. Se lagerstatus under "hent i butikk" på produktene. 

Fire mål for utvikling av fôr:

1. Bygge opp og vedlikeholde kroppen 
Oppnås med proteiner, mineraler, sporstoffer, vitaminer og noen lipider.

2. Tilføre energi
Kommer fra lipider og karbohydrater.

3. Forebygge lidelser 
Dette oppnås ved å tilføre visse næringsstoffer (antioksidanter, leire, osv.). Disse komponentene kan for eksempel bidra til å forebygge nyreinfeksjoner, fordøyelsesproblemer og redusere tegn på aldring.

4. Støtte ved sykdom
Noen næringsstoffer kan tilsettes for å hjelpe til med helbredelsesprosessen. Andre næringsstoffer kan bidra til en raskere restituering etter forskjellige sykdommer.

 

Smaksgarantien gjelder kun Royal Canin fôr, og kun dersom det er minimum halvparten igjen av sekkens innhold. Fôret må ligge i den orginale fôrsekken. Ta med fôrsekken du kjøpte tilbake til din forhandler. 

For Appetitt og Labb fôr gjelder tilvenningsgaranti og hver 6. sekk gratis. Les mer om tilvenningsgarantien her. 

Skreddersydd ernæring til hund og katt i 50 år

  • Høykvalitets hunde- og kattefôr i faghandel og hos veterinær.
  • Skreddersydd ernæring til hunder og katter og sortiment tilpasset dyrets størrelse, alder, livsstil, rase og fysiologiske tilstand.
  • Sunn ernæring gir langvarige helsefordeler for hunder og katter, og er et grunnprinsipp som inngår i alle deres fôrserier.
  • Royal Canin ble stiftet i Frankrike i 1967, og selger i dag produkter i over 90 land verden over. I snart 50 år har selskapet hatt som mål å levere stadig mer presise ernæringsløsninger, tilpasset behovene til hver enkelt katt og hund.

Kvalitet og sikkerhet i alle ledd

Royal Canin legger svært stor vekt på kvalitet i alle ledd, og på sikkerheten rundt råvarer og fôrproduksjon. De benytter råvarer av høy kvalitet, og alle leverandørene går regelmessig gjennom kvalitetskontroller. Deres interne kvalitetskontroller begynner før råvarene kommer inn på selve fabrikkområdet, og fortsetter gjennom hele produksjonsprosessen.

Samme høye kvalitet - uansett produksjonssted

Royal Canin benytter flere metoder for å sikre at råvarene er permanent sporbare gjennom hele levetiden til produktet.  De har de samme strenge kravene til leverandører og råmaterialer for alle produksjonsfasilitetene sine. Selve produksjonsprosessen er lik i alle fabrikkene. Royal Canin kan derfor garantere at alle produktene er identiske, og at de har den samme næringsprofilen, uavhengig av hvor i verden produktene har blitt produsert.

Betalingspartnere

Legg til snarvei på hjemskjerm?