0

Serigstad fôrhøster

I over 50 år har fôrhøsteren fra Serigstad vært en del av Norsk landbrukshistorie.  

Høy ytelse og kvalitet gjør denne klassikeren fremdeles til et foretrukket redskap for direktehøsting av gress. Overlegen kasteevne og driftssikkerhet er årsaken til at Serigstad-høsteren nå fremstår som eneste aktuelle alternativ for de som benytter denne høstemetoden.

Den videreutviklede Serigstad Multikutter ble introdusert i 1986, og er en kombimaskin som kan brukes til både to-trinnshøsting og direktehøsting av gress. Multikutter gir gresset en røff behandling, og gjør det "dauslått", mykt og pakkevillig.

Serigstad fôrhøster med bra vedlikeholdte kniver bidrar og til raskere og bedre gjenvekst enn annen type utstyr, årsak til det er den perfekte stubbingen som oppnåes ved måten fôrhøsteren håndterer graset på når den er skikkelig innstilt og vedlikeholdt.

I 1960 startet eventyret omkring forhøsteren. Det er sendt ut over 32.000 fôrrhøstere fra Serigstad, og ca. 170.000 syreutstyr fram til dags dato.  I 45 år har Serigstad fôrrhøster vært en del av norsk landbruk. Forhøsteren som brukes til direktehøsting av gras og er kjent for høy ytelse og kvalitet. Overlegen kasteevne og driftssikkerhet er årsaken til at mer enn 7 av 10 norske bønder fremdeles velger denne maskinen. 

Sikker høstemetode – optimal surfôrkvalitet

  • Overlegen kasteevne – god fylling av vogna og lite påvirket av vind
  • Rask og presis EH-styring – lite fôrspill
  • Servicevennlig, har høy driftssikkerhet og har lang levetid
  • Multikutter (MK) – to maskiner i én. To-trinnshøsting når du kan, og direktehøsting når du må. 

FS 134 med EH-styring ekskl. trekkramme. V.nr: 7103526

MK 1340 med EH-styring ekskl. trekkramme. V.nr: 7103533

Serigstad AGRI – Kvalitet i over 150 år

Siden 1864 har Serigstad vært en del av Norsk landbrukshistorie – kjent for kvalitetsutstyr med høy ytelse.

Fra 2001 og fram til i dag er bedriften omstrukturert fra å være en ren produksjonsbedrift til monterings- og salgsbedrift som markedsfører egenutviklede, - tilpassede og -innkjøpte produkter til det nordiske markedet.

Bedriften har gjennomlevd mange epoker, og fabrikken på Bryne har fremdeles en solid posisjon innen utvikling og produksjon av grashøstings- og grovfôrhåndteringsutstyr
til landbruket.

Ønsker du mer informasjon og pristilbud? Ta kontakt med din salgskonsulent
Ta kontakt