0

Timan Spesialmaskiner 

RC 750 er en radiostyrt busk- og grasrydder, perfekt for blant annet klipping i skråninger. Den kompakte størrelsen sparer brukeren for undøvendig og feil belastning av rygg, skuldre, armer og bein.  

Tool-Trac er markedets eneste redskapsbærer med integrert løftearm, noe som gir to maskiner i ett: Redskapsbærer og minilaster. Denne maskinenen takler de allere fleste oppgaver året rundt, som snørydding, gressklipping, feiing, planeringsarbeid osv. 

VPM 3400 gir deg én maskin for fire årstider, og med sine mange bruksområder er dette en god venn å ha hele året. VPM sitt avfjærede understell, lave støynivå og det unike førermiljøet gjør hverdagen og arbeidsplassen meget komfortabel for brukeren.  

Både redskabsbærerne Tool-Trac og Timan 3400 betraktes i dag som markedets mest allsidige og robuste i deres klasser. Begge har et stort redskapsprogram, hvilket gjør dem anvendelige året rundt.

Timan virksomhetsinfo

Timan A/S er en ekspansiv og internasjonalt opererende dansk virksomhet som produserer maskiner og redskap til den grønne sektor i Europa. Fabrikken fremstiller redskapsbærerne Tool-Trac og Timan 3400, med tilhørende utstyr samt skråningsklipperen RC-751 og redskapsbæreren RC-1000.

​Fabrikken designer, konstruerer og bygger i dag alle maskiner og de fleste redskap selv, på fabrikken i Tim nord for Ringkøbing.

​Timan er et merke som forbindes med høy kvalitet, anvendelighet og driftsikkerhet. De bruker kun de beste materialene, prosesser og løsninger, slik at utstyret kan fungere uten problemer i mange år. Timan produkter skal både være effektive, fleksible og av høy kvalitet, som kan holde til et hardt, daglig slit.