Hjem og Fritid

Hjem og Fritid

Tilhenger

Gaupen tilhengere har i over 20 år vært en markedsledende tilhengerprodusent på det norske og skandinaviske markedet. Gaupens tilhengere er kjent for sine solide hengere av høy kvalitet. Her finner du et bredt utvalg tilhengere tilpasset ditt behov.

Bil- og varehenger

Gaupen varehengere er lette og pålitelige hengere for fritidsbruk som bortkjøring av hageavfall, oppussing, frakt av materialer og lignende. Alle med nedfellbare frem- og baklemmer, godt bremsesystem og solide surrekroker.

Båthenger, biltralle

Gaupen båthenger er trygge og stabile hengere, laget for å gjøre opptrekk, transport og oppbevaring av din båt enkelt og og trygt. Her finner du biltraller som passer mindre kanoer, vannscootere og større båter. Båthengere er stabile med et godt rullestystem, gode surremuligheter og de fleste modeller har stigtrinn. Alle modeller har LED-lys og vanntette lager. 

Få tips her på hvordan du velger riktig båthenger

 

Maskinhenger

Gaupen maskinhengere er solide og har gode løsninger for deg som skal frakte maskiner. Med store kjøreramper og tipp. Solide stålskjermer og integrerte støttebein bidrar til god sikkerhet.
 

Skaphenger

Har du behov for å frakte varer og utstyr som må beskyttes for vær og vind er Gaupen skaphengere solide og romslige. De kan også fungere som «verktøykasse» på byggeplassen eller for transport av mindre kjøretøy. 

Hestehenger

Frakt  hesten din trygt fra sted til sted med Gaupen hestehenger.


Ekstra utstyr og reservedeler til henger

Vi har også masse ekstrautstyr som lastesikring, nettinggrind, påbyggingslemmer, lokk og mye mer. I tillegg har vi reservedeler som lys, adapter kontakt, bremsesko, bremsewire, kulekoblinger osv.

På alle tilhengere tilkommer Registreringsomkostninger på 300,- og fraktkostnad på 500,- pr. henger f.o.m. Bodø og nordover.

Hvor stor tilhenger kan du kjøre med førerkortet ditt?

Lasting av tilhengeren spiller en stor rolle for hvordan kjøreturen arter seg. Her får du tips for en trygg kjøretur med tilhenger. Kjør sikkert med tilhenger.

Filter

Kampanjer

Prisklasse

Leveringsalternativer

Merker

Betalingspartnere