07.05.2021 | Felleskjøpet

Nylig mottok Felleskjøpet hedersrprisen «Årets importør» av Kverneland Group. Felleskjøpet fikk prisen for sin langvarige innsats med å sette Kvernelands maskiner og redskap på kartet hos norske bønder.

Gode på salg og service

- Felleskjøpet har prestert sterkt i mange år og har gjennom mange år opprettholdt høye markedsandeler i viktige segmenter. Felleskjøpet har sterk tilstedeværelse både på salg- og servicessiden og jobber proaktivt i arbeidet med å lansere nye teknologier. De jobber hardt i førsesongen, slik at ordrebøkene er fulle ved inngangen til et nytt år, og de leverte til og med en solid salgsøkning fra 2019 til 2020. Jeg er veldig glad for å kunne takke Felleskjøpet for godt og langsiktig samarbeid. Denne prisen har de virkelig fortjent, sier Arild Gjerde markeds- og salgsdirektør i Kverneland.

Eksempel til etterfølgelse

Også administrerende direktør i Kverneland Group Shingo Hanaga er full av lovord om Felleskjøpet.

- Å arbeide med de rette partnerne er essensielt for at Kverneland Group skal kunne vokse i alle land og områder. Samarbeidet med Felleskjøpet er et eksempel til etterfølgelse og jeg er glad for å kunne hedre dem med denne prisen, sier Hanaga.

Stolt maskindirektør

Maskindirektør i Felleskjøpet, Frode Dahl, er stolt og glad over anerkjennelsen.

- Det er mange som har bidratt til at Kverneland har fått en så solid posisjon i det norske markedet og i Felleskjøpet. Denne prisen er bevis på at man kan få til mye når kategori, ettermarked, salg, innkjøp, logistikk og marked samarbeider. Dette er stort med tanke på at Kverneland har importører over hele verden, sier Dahl.

Global virksomhet

Det er over 140 år siden Ole G. Kverneland bygget en smie for å produsere ljåer i nærheten av Stavanger. Det ble starten på et norsk, landbruksbasert industrieventyr. I dag har konsernet fabrikker i Norge, Danmark, Tyskland, Frankrike, Nederland, Italia, Russland og Kina. Konsernet har egne salgsselskaper i 17 land og eksport til ytterligere 60 land.