0
Maskin og redskapMaskin og redskap

Tilbehør og rekvisita

Felleskjøpet har det du trenger av tilbehør og ekstrautstyr til dine maskiner og redskaper!

Tilbehør, rekvisita og ekstrautstyr

Hos oss finner du tilleggsutstyr til traktor, maskin og redskap. Vinterhalvåret kan være krevende på redskapene, men med slitestål til snøfreser, traktorkjetting og skrupigg til dekk kan du gå den kalde tida godt forberedt i møte.

Felleskjøpet har et rikt sortiment av batteri, startkabler, booster og ladere, samt annet elektrisk tilbehør som raskt kommer godt med. Vi har sortert batteriene i bruksområder som lastebil og maskin, bilbatteri, marin og fritid og MC slik at du enklere finner det du trenger.

Hurtigkoblinger og redskapstilkobling er en del av det daglige arbeidet, og hos oss finner du toppstag, triangelfeste, kuler og bolter for rask tilkobling av redskaper slik at arbeidsdagen blir litt lettere.

Motorolje og smøremidler

Godt vedlikehold forlenger levetiden. Produktene som bidrar til dette finner du hos Felleskjøpet.

For skinnende rene maskiner og kjøretøy kan vi tilby rens, vaskemidler, rustfjerner og avfetting. Til områdene som trenger smøring kan vi varmt anbefale John Deere sitt utvalg av smørefett, motorolje og andre smøremidler for det lille ekstra når det kommer til kvalitet.

Komfort og sikkerhet

Få oversikt i mørket med gode lys til traktor. Felleskjøpet har et stort utvalg med lykter som sprer lyset godt og gir deg god sikt. Velg mellom mange ulike arbeidslys, baklykter og LED lysbjelker som passer dine maskiner. Du finner også ulike varsellys hos oss, noe som kommer godt med under anleggsarbeid eller dersom uhellet skulle være ute.

Vi hjelper deg med å øke komforten i ditt førerhus gjennom et godt utvalg komfortable seter, ryggekamera og smart tilbehør som kjøleboks og solskjerming.

Filter

Produkt presentasjon

Prisklasse

Leveringsalternativer

Merker

Betalingspartnere

Legg til snarvei på hjemskjerm?