Betaling

Vi har følgende betalingsalternativer:

  • Visa
  • Mastercard
  • Vipps
  • Walley
  • Faktura

For gjennomføring av betaling har vi tilknyttet Nets som leverandør av tjenestene. Dette gir deg en sikker, enkel og god løsning for betaling i vår nettbutikk. Betalingsopplysningene dine blir ikke lagret hos oss.

Betaling med Visa, MasterCard og Vipps

Ved bruk av Visa, MasterCard og Vipps blir kjøpesummen reservert ved bestilling. Dersom reservasjon ikke kan foretas, forbeholder vi oss retten til å kansellere bestillingen. Du vil motta informasjon om en slik eventuell kansellering. Du blir belastet samme dag som ordren blir sendt fra vårt lager for direktelevering, eller når du mottar hentemelding ved Hent i butikk.

Betaling med faktura

Du kan velge å betale med faktura fra Felleskjøpet i nettbutikken. For å kunne gjøre dette må du være registrert som medlem og ha fakturaavtale med oss. Dersom du ønsker å bli medlem, kan du starte registreringsprosessen her. Les mer om faktura fra Felleskjøpet her.

Betaling med Walley

Walley gjør betalingen smartere, enklere og tryggere for både forhandlere og kunder. Med Walley kan du enkelt og trygt ta kontroll over kjøpene dine. Enten du handler på nett eller i butikk, bør du alltid ha den samme muligheten til å betale akkurat som du vil og når du vil: Med en gang, litt senere eller litt om gangen.

Betaling med avtalefaktura

Dersom du har brukerprofil på tjenesten Bondens Min Side, og logger på med brukerprofilen, kan du velge om du vil bruke kort eller motta faktura som vanlig. Dersom du betaler med kort, vil du ikke få eventuelle rabatter. For å få dine rabatter må du velge faktura.

 

                          walley.svg          

   

 

Betalingspartnere