Maskin og redskap

Maskin og redskap

Kompaktlaster

En kompaktlaster er en svært allsidig og effektiv maskin du kommer til å sette pris på, og er et godt redskap til en rekke store og små oppgaver. Avant kompaktlaster er enkel å bruke, smidig og praktisk. Kompaktlasteren kommer til nær sagt overalt, og er samtidig sterk nok til oppgaver du ellers ville brukt større maskiner til.

Konstruksjonen av det unike rammestyrte chassiset hos Avant gjør dette til en suveren maskin i sin klasse. Kompaktlasterne er veldig stabile, og svinger lett uten å ødelegge ømfintlige overflater som gressplener, belegningssteinarealer med mer. Dette gjør Avant kompaktlaster til en eminent allround-maskin. Dette underbygges av maskinens øvrige funksjoner.

Avant har som formål å forbedre førerens komfort, arbeidseffektivitet og arbeidets kvalitet. Kompaktlasteren fra Avant kan lett skreddersys til å møte enhver utfordring. En stor utstyrspakke er standard på Avant minilastere, og i tillegg tilbys et stort utvalg av ekstrautstyr, som blant annet tre forskjellige hyttevarianter, flytestilling, ekstra hydraulikkuttak og mye mer.

En kompaktlaster er en uunnværlig maskin innen:

  • Anleggsvirksomhet
  • Eiendomsvedlikehold
  • Landbruk og stall
  • På byggeplassen
Filter

Kampanjer

Prisklasse

Merker

Betalingspartnere