Meny

Maskin og redskap

Maskin og redskap

Tresker

Mest populær i kategorien

Felleskjøpet er eneste forhandler av John Deere skurtreskere. John Deere skurtresker gjør det lett å få størst mulig utbytte av avlingene - også under vanskelige forhold. Hele John Deere sin treskerportefølje er solide maskiner med store dimensjoner på treskeverk. Alle treskerne i T-serien, W-serien og S-serien kjennetegnes av kjerneverdiene til John Deere:

  • Integritet
  • kvalitet
  • forpliktelse og
  • innovasjon

W-serien øker ikke bare produktiviteten og effektiviteten, men forbedrer i tillegg kvaliteten på korn og strå. John Deere tresker gir deg optimal yteevne med lett avlingsstrøm, og utmerket korn- og halmkvalitet.

T-serien tresker har markedets største aktive utskillelsesareal, og hjelper deg med å spare verdifull tid, selv ved tømning. En unik egenskap for denne klassen er korntanken med en kapasitet på 11.000 liter, som kan tømmes på rekordtid; Opptil 125 l/sek. Tømmesneglen med stor diameter og lave hastigheter gir en særlig skånsom behandling av kornet. Bruk mer tid på å høste, og mindre tid på å kjøre mellom jordene: Med ProDrive automatisk transmisjon kan den nye T-serie treskere kjøre raskere.

Flaggskipene i S700-serien skurtreskere med fire modeller har betydelige forbedringer i smart teknologi, førerkomfort og datahåndtering. Her sitter det en rekke kameraer som blant annet hjelper til med å analysere kornkvalitet, noe som gjør at treskeren kan stille seg selv inn etter ønske fra føreren. I førerhuset finnes et helt nytt armlene med CommandPro kjørespak og GS 4600 display med mange nye muligheter for betjening og oversikt over treskeren.

Filter

Produkt presentasjon

Prisklasse

Merker

Betalingspartnere