0
Maskin og redskapMaskin og redskap

Tresker

Mest populær i kategorien

Felleskjøpet er eneste forhandler av John Deere skurtreskere. John Deere skurtresker gjør det lett å få størst mulig utbytte av avlingene - også under vanskelige forhold. Hele John Deere sin treskerportefølje er solide maskiner med store dimensjoner på treskeverk. Alle treskerne i T-serien, W-serien og S-serien kjennetegnes av kjerneverdiene til John Deere:

  • Integritet
  • kvalitet
  • forpliktelse og
  • innovasjon

W-serien øker ikke bare produktiviteten og effektiviteten, men forbedrer i tillegg kvaliteten på korn og strå. John Deere tresker gir deg optimal yteevne med lett avlingsstrøm, og utmerket korn- og halmkvalitet.

T-serien tresker har markedets største aktive utskillelsesareal, og hjelper deg med å spare verdifull tid, selv ved tømning. En unik egenskap for denne klassen er korntanken med en kapasitet på 11.000 liter, som kan tømmes på rekordtid; Opptil 125 l/sek. Tømmesneglen med stor diameter og lave hastigheter gir en særlig skånsom behandling av kornet. Bruk mer tid på å høste, og mindre tid på å kjøre mellom jordene: Med ProDrive automatisk transmisjon kan den nye T-serie treskere kjøre raskere.

Flaggskipene i S700-serien skurtreskere med fire modeller har betydelige forbedringer i smart teknologi, førerkomfort og datahåndtering. Her sitter det en rekke kameraer som blant annet hjelper til med å analysere kornkvalitet, noe som gjør at treskeren kan stille seg selv inn etter ønske fra føreren. I førerhuset finnes et helt nytt armlene med CommandPro kjørespak og GS 4600 display med mange nye muligheter for betjening og oversikt over treskeren.

Filter

Produkt presentasjon

Prisklasse

Merker

Betalingspartnere

Legg til snarvei på hjemskjerm?