Maskin og redskap

Maskin og redskap

John Deere T-serie

T-SERIEN - EFFEKTIV SOM ALDRI FØR: John Deere T-serien treskere har markedets største aktive utskillelsesareal, med opptil 15% høyere yteevne enn forgjengeren. T-serien hjelper deg med å spare verdifull tid, selv ved tømning. En unik egenskap for denne klassen er korntanken med en kapasitet på 11.000 liter, som kan tømmes på rekordtid; opptil 125 l/sek. Tømmesneglen med stor diameter og lave hastigheter gir en særlig skånsom behandling av kornet. Bruk mer tid på å høste, og mindre tid på at kjøre mellom jordene: Med ProDrive automatisk transmisjon kan den nye T-serie kjøre raskere.

John Deere T-serie skurtreskere bygger på en serie av treskere med treskeverkbredde på 1,4 m og 1,67 m. Disse har henholdsvis 5 og 6 ristere.

Serien består av 4 modeller:
• T550
• T560
• T660
• T670

To av modellene er 5 risters maskiner, og to modeller er 6 risters maskiner. Disse maskinene er nyutviklede modeller med markedets største kapasitet av ristertreskere. Dette bygger på at de nye modellene har hele 3,3 eller 4,0 m2 (5 eller 6 ristere) aktivt utskillingsareal.

Alle utgavene i T-serien kan leveres som bakketreskerversjon, som John Deere kaller Hillmaster. Hele John Deere sin treskerportefølje bygger på soliditet og store dimensjoner på treskeverket.

Filter

Kampanjer

Prisklasse

Merker

Betalingspartnere