Avant - for alle dine daglige behov!

En kompaktlaster er en smidig, enkel, allsidig og effektiv maskin du kommer til å sette pris på. Kompaktlasteren er et godt redskap til en rekke store og små oppgaver. Konstruksjonen av det unike rammestyrte chassiet hos Avant gjør dette til en suveren maskin i sin klasse. Kompaktlasterne er veldig stabile, og svinger lett uten å ødelegge ømfintlige overflater som gressplener, belegningssteinarealer m.m. Dette gjør Avant kompaktlaster til en eminent allround-maskin. Den kommer til nær sagt overalt, og er samtdiig sterk nok til oppgaver du ellers ville brukt større maskiner til.

Dette underbygges av maskinens øvrige funksjoner. Avant har som formål å forbedre førerens komfort, arbeidseffektivitet og arbeidets kvalitet. Kompaktlasteren fra Avant kan lett skreddersys til å møte enhver utfordring. En stor utstyrspakke er standard på Avant minilastere, og i tillegg tilbys et stort utvalg av ekstrautstyr, som blant annet tre forskjellige hyttevarianter, flytestilling, ekstra hydraulikkuttak og mye mer.

En kompaktlaster er en uunnværlig maskin innen anleggsvirksomhet, eiendomsvedlikehold, Landbruk/ stall og på byggeplassen.

 

Avant kompaktlastere

200-serie
400-serie
500-serie
600-serie
700-serie
800-serie
R-serie
e-serie

Redskaper og filtersett som passer din Avant

Avant redskap
Avant filtersett

Artikler og fagstoff om Avant

En ny æra for elektriske lastere
Gratis sikkerhetssjekk av kompaktlastere
Trenger din kompaktlaster en sikkerhetssjekk?
Brøyter og strør rundt verdens høyeste trehus
Avant - en "sveitserkniv" av en kompaktlaster

 

Avant kompaktlastere - funksjonelle og innovative maskiner for dine behov

Siden 1991 har AVANT Tecno produsert mer enn 45 000 maskiner på sin fabrikk i Ylöjäarvi i Finland. Seslakpet har salgskontorer i Tyskland, Storbritannia og USA, og import-partnere i mer enn 40 land. Innovativ utvikling av produkter og unikt design er to av Avants store konkurransefortrinn. Mer enn 190 ulike typer redskap og tillegg gjør Avant til en multifunksjonell maskin. Du vil kunne se en Avant hvor som helst i verden; Avant kompaktlastere brukes til alle formål fra de varme forholdene i Australia til frostområdene i Sibir. 

Velg Butikk, verksted, etc.

Velg fylke

Sted/postnummer

Betalingspartnere