Meny

For alle dine daglige behov!

Kompaktlastere

Se vårt utvalg av Avant maskiner her:

200-serie
400-serie
500-serie
600-serie
700-serie
800-serie
R-serie
e-serie

Avant redskap og filtersett

Se vårt utvalg av redskaper og filtersett som passer din Avant her:  

Avant redskap
Avant filtersett


Kompaktlasteren: Smidig, enkel og effektiv

En kompaktlaster er en svært allsidig og effektiv maskin du kommer til å sette pris på og er et godt redskap til en rekke store og små oppgaver. Konstruksjonen av det unike rammestyrte chassiet hos Avant gjør dette til en suveren maskin i sin klasse. Kompaktlasterne er veldig stabile, og svinger lett uten å ødelegge ømfintlige overflater som gressplener, belegningssteinarealer m.m. Dette gjør Avant kompaktlaster til en eminent allround-maskin. Den kommer til nær sagt overalt, og er samtdiig sterk nok til oppgaver du ellers ville brukt større maskiner til.

Dette underbygges av maskinens øvrige funksjoner. Avant har som formål å forbedre førerens komfort, arbeidseffektivitet og arbeidets kvalitet. Kompaktlasteren fra Avant kan lett skreddersys til å møte enhver utfordring. En stor utstyrspakke er standard på Avant minilastere, og i tillegg tilbys et stort utvalg av ekstrautstyr, som blant annet tre forskjellige hyttevarianter, flytestilling, ekstra hydraulikkuttak og mye mer.

En kompaktlaster er en uunnværlig maskin innen anleggsvirksomhet, eiendomsvedlikehold, Landbruk/ stall og på byggeplassen.

 

Aktuelle artikler og fagstoff

Avant e6 – fremtiden er helt elektrisk
Støtter den grønne linjen med elektrisk Avant
Kompaktlasteren som klarer «alle» oppgaver
3 ting du ikke visste om Avant kompaktlaster
Slik vedlikeholder du kunstgresset
Sikkerhetssjekk av Avant kompaktlaster

 

Avant kompaktlastere - funksjonelle og innovative maskiner for dine behov

Siden 1991 har AVANT Tecno produsert mer enn 45 000 maskiner på sin fabrikk i Ylöjäarvi i Finland. Seslakpet har salgskontorer i Tyskland, Storbritannia og USA, og import-partnere i mer enn 40 land. Innovativ utvikling av produkter og unikt design er to av Avants store konkurransefortrinn. Mer enn 190 ulike typer redskap og tillegg gjør Avant til en multifunksjonell maskin. Du vil kunne se en Avant hvor som helst i verden; Avant kompaktlastere brukes til alle formål fra de varme forholdene i Australia til frostområdene i Sibir. 

Velg Butikk, verksted, etc.

Velg fylke

Sted/postnummer

Betalingspartnere