17.09.2019 | Felleskjøpet

Med over 500 000 produserte enheter har de skapt en anerkjennelse når det gjelder driftssikkerhet og kvalitet som ingen andre.

Artig å kjøre. Praktisk i bruk: Du finner ikke et bredere spekter av terrengkjøretøyer for å imøtekomme dine behov. Du trenger ikke å tro på det vi sier heller. Ta en prøvetur. Opplev forskjellen!

En modell for alle oppgaver

Trenger du et kjøretøy som kommer seg fram i ulendt terreng og med plass til å frakte både personer og utstyr er det ATV/UTV/XUV du trenger – eller kort og godt en John Deere Gator. Mengde av nyttelast og kraft varierer mellom de ulike modellene.

Terrengkjøretøyene fra John Deere har en solid konstruksjon og et praktisk design, samt komfort og sikkerhet i fokus. Driver du med jakt, fiske, jordbruk, golf, er hytteeier, elsker friluftsliv eller arbeider på anlegg har du alltid bruk for en pålitelig arbeidskollega som gjør arbeidsoppgavene enklere og mer effektiv.

Med en Gator kan du for eksempel montere brøyteskjær, og få brøytejobben gjort på kort tid. ATV betyr egentlig All terrain vehicle, altså kjøretøy modifisert for å kjøre utenfor allfarvei. Flere av Gatorene fra John Deere kan registreres som traktor, og dermed også kjøres på vei. ATV deles ofte inn i ulike kategorier for om den hovedsakelig skal benyttes til arbeid, på vei eller sport og moro. Hvilken type ATV du velger, henger sammen med hvilket bruk og formål du krever.

Perfekt for arbeid utenfor allfarvei og til å trekke utstyr, eller som et rent transportmiddel mellom de forskjellige rodene. Driver du med transport av personer, utstyr og verktøy, jakt, sportsfiske, redningsarbeid, anleggsarbeid eller tilsyn av beitemark - har du alltid bruk for en Gator.

Med en Gator sitter du trygt og komfortabelt - uansett vær, årstid og terreng. 

8 gode grunner for å satse på Gator terrengkjøretøy

  1. Enkelheten selv. Med bare to pedaler er Gator her for å gjøre livet ditt enklere. Den naturlige betjeningen betyr også at du ikke trenger å bekymre deg for uventede overraskelser.
  2. Effektivitet? Du har forstått det! Den nye de luxe lastekassen er fylt til randen med fantastiske egenskaper. Mer plass, enklere betjening og en hel rekke hendige funksjoner garanterer den maksimale effektiviteten.
  3. Testet helt til grensen. Som alle våre maskiner blir ikke Gator sendt noen steder før de har passert noen svært tøffe tester. De nye XUVene overlevde mer enn 20 000 timers intens testing i den virkelige verden, i et av de tøffeste miljøene i USA.
  4. Teknologi til å stole på. Ypperlig dynamikk, økonomisk forbruk, stille drift, lave utslipp – listen er endeløs. Den trinnløst variable transmisjonen sikrer at du alltid holder deg i gang.
  5. Mer komfort er trygg satsing. Helhydrauliske skivebremser, hel ramme, 4-hjulsfjæring og lav lessehøyde – bare noen eksempler som viser at det ikke blir tryggere eller mer komfortabelt enn med en Gator.
  6. Den myke, myke tilnærmingen. Vi vet at fint gress krever forsiktig stell og oppmerksomhet. Det er derfor dekkene på våre Gator-modeller trår like forsiktig som du gjør.
  7. Det er alltid plass til mer! Skjær, frontrute... og til og med elektrisk tipp. Med et enormt utvalg av praktiske redskaper og utstyr, er det ikke grenser for hva din Gator kan gjøre!
  8. Sist, men ikke minst: En Gator er mye sikrere enn en standard ATV, som i motsetning til Gator ikke har veltebøyle og svært begrenset med plass til frakt av redskap og mennesker.

Kvalitet og service hele veien 

John Deere kjennetegnes av kvalitet, og er kjent for sine maskiner både innen landbruk, anlegg, park, idrett og sport. Velger du en John Deere Gator, får du ikke bare en suveren arbeidsmaskin på laget; du får også trygghet og service når du handler hos Felleskjøpet. Teknisk support, ettermarked og verksted er også en del av handelen.