07.05.2019 | Felleskjøpet

John Deere skal samarbeide med dekkgiganten Vredestein

Nye traktorer i seriene 6R og 6M fra Manheim-fabrikken vil nå leveres med dekk fra Vredestein, som tilbyr et bredt spekter av bredder og profiler i Traxion-serien. Kjøpere av ny 6R eller 6M får altså traktorene levert med Traxion-dekk fra Vredestein som originalutstyr.

Totalt tilbys 24 ulike dekkstørrelser, og kjøper kan velge mellom 65-, 70- og 85-profil. Vredesteins XL-serie, med bredde opp til 900, er også en valgmulighet. Gode testresultater viser at Vredestein-dekket holder høy kvalitet. I januar 2019 ble Vredestein belønnet med gullmedalje for produktene sine under Lamma, en britisk landbruksmesse.

Utvider samarbeidet

Samarbeid mellom John Deere og Vredestein er ikke helt nytt; de har en lang historie på samarbeid på redskap. John Deere-fabrikken for rundballepresser i Arc-Les-Gray i Frankrike har fått levert hjulutrustning fra dekkprodusenten i flere tiår.

«Det utvidede samarbeidet mellom Vredestein og John Deere er positivt for begge parter. Vi lover å leverer på den kvaliteten vi er kjent for, og øker samtidig oppmerksomheten rundt vår tilstedeværelse i markedet for traktor- og industridekk», sier ansvarlig for landbruks- og industridekk hos Apillo Vredestein, Ruud Nijland til dekktidsskriftet Tyrepress.