Bema - en ren produktlinje

Alle bema-produkter er tilpasset og produsert i henhold til kundens individuelle ønsker. Det er ingen masseproduksjon ved Bema. Dette gjelder både de enkle og lette redskapene så vel som større, robuste og mer avanserte maskiner med høy ytelse. 

Bema redskapsløsninger

Se flere produkter

Om bema

Bema er laget i Tyskland og har en ren produktlinje.

Produktsortiment og selskapsprosesser setter en klar definisjon av begrepet "rent": Bema fungerer helhetlig, pålitelig, enkelt og bærekraftig. Kvalitetsstyring har vært sertifisert siden 1999 i samsvar med det internasjonale standard DIN EN ISO 9001. Siden 2012 oppfylte bema også de strenge kriteriene i CrefoZert- kredittbeviset. Bema demonstrerer også fremragende prestasjoner i økonomi- og innovasjonskonkurranser.

Bema gir begrepet "ren" en klar definisjon:

Rent arbeid langs hele linjen. Dette er ikke bare bemas krav, men et løfte. Bema legger stor vekt på å jobbe "rent" med hverandre og fokuserer på et tillitsfullt og rettferdig forhold, ikke bare i selskapet, men også i kontakt med kunder og partnere. Arbeidet er helhetlig, pålitelig, enkelt og bærekraftig.

Bema har mange års erfaring med bygging av feiemaskiner til flyplasser. Om vinteren rydder Bema sine feiemaskiner snø på mange flyplasser rundt om i verden.

Les mer om bema på deres hjemmeside

Betalingspartnere