Medlemsvilkår for Labb oppdretterklubb

Sist oppdatert: 23.02.2022

Om Labb oppdretterklubb

Labb oppdretterklubb eies og drives av Felleskjøpet Agri SA med org. Nr. 911608103, Depotgata 22, 2000 Lillestrøm.

Breeders Club er klubben for deg som driver oppdrett og ønsker spennende fordeler. Ved å registrere deg som medlem i klubben godtar du medlemsvilkårene. Som medlem i Labb oppdretterklubb får du tilgang til eksklusive rabatter, fine valpe- eller kattungepakker og nyhetsbrev som kommer deg og dine hunder eller katter til gode. Denne avtalen om medlemskap gjør at vi kan sende deg e-post med tilbud og andre relevante fordeler.

Medlemskapet

Medlemskapet er helt gratis og åpent for alle som driver med oppdrett av hunder og som registrerer valpene sine i Norsk kennelklubb eller trekkhundregisteret. Eller er aktiv katteoppdretter som er medlem av NRR. Ved innmelding må du registrere deg med navn, adresse, e-postadresse, navn på kennel/oppdretternavn og hunde- eller katterasen du er oppdretter av. Vi ber deg også om å oppgi antall kull i året. Du er ansvarlig for at opplysningene du oppgir er korrekte.  

Som medlem får du tilgang til vårt kvalitetsfôr Labb til en gunstig pris. Kjøp 4 sekker med Labb tørrfôr i butikk og få to med på kjøpet.  Hver 5. og 6. fôrsekk er gratis. De fire sekkene må kjøpes i ett og samme kjøp. Oppdretterrabatten kan ikke kombineres med andre tilbud på Labb.

Alle hundene eller kattene i dine fremtidige kull får gratis valpepakker/kattungepakker. Pakkene kan du kun bestille og hente hos din lokale Felleskjøpet-butikk. Det er kun anledning til å hente ut én pakke per valp/kattunge.

Ved innmelding vil du motta ditt medlemskort i posten i løpet av et par uker. Medlemskortet må fremvises for å benytte seg av medlemsfordelene.

Som en del av medlemskapet godtar du kommunikasjon per e-post. Dersom du velger å ikke motta e-post fra oss vil ditt medlemskap i Labb oppdretterklubb samtidig opphøre.

Medlemskapets varighet

Vilkårene gjelder fra det tidspunkt du melder deg inn i Labb oppdretterklubb og aksepterer medlemsvilkårene. Medlemskapet løper til du velger å melde deg ut av klubben, eller dersom du ikke lenger oppfyller vilkårene for medlemskap. Når medlemskortet ditt har utløpt på sin gyldighetsdato må du selv søke om nytt kort. Du kan når som helst melde deg ut av klubben ved å sende en e-post til kundeservice@felleskjopet.no.

Vi har rett til å endre vilkårene i avtalen. Ved større endringer vil du motta informasjon om dette slik at du kan akseptere endringen eller velge å avslutte ditt medlemskap. Små endringer i avtalen som ikke har betydning for deg kan vi foreta uten å informere.

Vi forbeholder oss retten til å avvikle eller erstatte Labb oppdretterklubb med 30 dagers varsel. Dersom klubben må avvikles grunnet lovgivning, domsavgjørelse eller forbud gitt av myndigheter kan klubben opphøre med umiddelbar virkning uten forvarsel.

Vi kan si opp medlemskapet ditt med umiddelbar virkning dersom du har oppgitt feilaktige opplysninger, bryter vilkårene i denne avtalen eller ikke lenger oppfyller kravene til å være medlem.

Tvister og lovvalg

Denne avtalen reguleres og tolkes i samsvar med norsk rett. Rett verneting er Romerike og Glåmdal, med mindre annet følger av ufravikelig lovgivning.

Kontakt

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål om medlemsvilkårene eller hvordan vi behandler dine personopplysninger; kundeservice@felleskjopet.no eller personvern@felleskjopet.no.

Betalingspartnere