Å forebygge og redusere smitten av koronaviruset er en felles dugnad der vi alle må bidra. Felleskjøpet følger til enhver tid de gjeldende rådene fra norske helsemyndigheter for å forebygge smitterisiko blant våre kunder og ansatte. Nedenfor kan du lese om smitteverntiltakene vi har innført i våre butikker, og hvilke tiltak du selv kan gjøre for å forebygge smitte når du handler.

Våre butikker

Vi holder alle butikker åpne inntil videre. Per nå er det noen få butikker som har redusert åpningstid på grunn av bemanningsproblemer som følge av karantene. Du finner oppdaterte åpningstider for alle butikker her. 

Hvis du føler deg syk, fraråder vi deg å oppsøke våre butikker, og heller handle i vår nettbutikk.

Smitteforebyggende tiltak i butikk


For å forebygge smitte og gjøre handleturen trygg for deg har vi iverksatt en rekke tiltak i våre butikker.


- Vi har antibac tilgjengelig ved butikkens inngang.
- Vi har et høyt fokus på rengjøring. Toaletter, dørhåndtak, handlevogner, bankterminaler og andre flater som er utsatt for berøring, rengjøres hyppig.
- Alle våre ansatte bruker hansker

Utover dette forholder vi oss til FHI sine retningslinjer for vaner som forebygger smitte, og oppfordrer alle våre kunder til å gjøre det samme.


- Bruk antibac ved ankomst i butikk
- Hold avstand til andre, minst en meter
- Unngå å ta på varene du ikke skal kjøpe
- Betal helst med kort og gjerne kontaktløst («tæpping»)
- Bruk papirlommetørkle eller albukroken hvis du må hoste eller nyse

Det gjøres løpende vurderinger knyttet til behov for nye tiltak. Sammen tar vi ansvar for å forebygge smitte og ta vare på hverandre.

Nettbutikk og hjemkjøring

Er du syk eller urolig for å gå i butikk? Hos oss kan du også handle på nett og vi tilbyr hjemlevering som et av våre leveringsalternativer. Les mer om levering og frakt her.

Våre leveranser skjer i samarbeid med Bring som forsikrer at de gjør alt de kan for å levere som normalt, men trygt. Les mer her.

Kundeservice

Vår kundetjeneste er åpen mandag til fredag kl 08.00 til 16.00.

Husk at du alltid er velkommen til å kontakte får Kundetjeneste på telefon 72 50 50 50, Facebook eller e-post: kundeservice@felleskjopet.no.

Ta vare på deg selv, dine nærmeste og verden rundt deg. Sammen skal vi klare oss igjennom dette. 

Hilsen alle oss i Felleskjøpet