09.02.2024 | Felleskjøpet

Eget laboratorium

Mange års erfaring og testing under krevende forhold, testing i laboratoriet, utvikling av sveiseteknologi og herdeteknologi, gjør at Nøsted & er så sikre på kvaliteten på hjulkjettingen, at bruddgaranti gis om det skyldes produksjonsfeil. Trygg forteller:


«Vi tester stadig grensene på våre produkter og er derfor så sikre på kvaliteten at vi gir bruddgaranti. Trygg har dermed markedets første og eneste traktorkjetting garantert mot brudd. Vi ønsker på denne måten å vise våre kunder at Trygg kjetting er det sikreste valget.»

Garanti

Garantien gjelder i ett år etter kjøpsdato mot fremvisning av faktura, og forutsetter at kjettingen er brukt i henhold til produsentens anvisning som er spesifisert i medfølgende bruksanvisning. Pigg-slitasjen må ikke ha nådd ned til sveisesvulst.

Trygg tilbyr et bredt spekter av kjetting for varierte oppgaver. Fast Trac forblir brøytesjåførenes klare favoritt med sin suverene gripeevne, mens Super Grip er en meget populær og allsidig traktorkjetting for lettere oppgaver.

Mer om Trygg kjetting ser du her