Størst og tryggest på kjetting

Traktorkjetting-sortimentet fra TRYGG dekker alle formål: Fra veikjøring til skogsbruk, og alt imellom, både for profesjonell- og hobbybruk. Traktorkjettinger fra TRYGG er markedets mest fleksible kjettinger. De kan med letthet forkortes og forlenges ettersom nye og gamle dekk krever det. Hver kjetting passer til en rekke forskjellige dekkdimensjoner.

 

Alle kjettinger fra Trygg

Se flere produkter

Sammenligning av egenskaper for Trygg traktorkjettinger

  TRYGG SMT/Flexi TRYGG Fast Trac TRYGG Safety Grip TRYGG SM2D FRAM lettkjetting
Egnethet, vei *** **** ***** ** ****
Egnethet, terreng ***** *** * ***** **
Grep, is **** ***** *** **** ****
Vekt (letthet) *** **** ***** ** *****

Artikler og fagstoff fra Trygg

Trygg kjetting lanserer bruddgaranti

Trygg kjetting

TRYGG Fast Trac kjetting

Om Trygg Nøsted Kjetting AS

Trygg kjetting produseres av Nøsted & i Mandal som er Norges eneste kjettingprodusent. Nøsted & leverer TRYGG kvalitetskjetting til en rekke formål, over hele verden.

Nøsted & er kjent for sitt vide spekter av kjetting til mange ulike formål. TRYGG kjetting er produsert av spesiallegert stål hvor tilsatt mengde krom, magnesium, nikkel og bor fremkommer etter år med forskning og testing, for å oppnå en maksimal kvalitet på kjettinger til de ulike formål. Dette herdes i topp moderne herdeovner og gir kjettingene meget gode brukeregenskaper og ekstra lang levetid.

Kjetting-mønstre er nøye tilpasset ulike driftsforhold. Under produksjonen vektlegges holdbarhet, god passform og enkel montering. Dette gir TRYGG kjettinger overlegen brukervennlighet og totaløkonomi. Vi har kjetting til de minste plentraktorer og ATV’er, og opp til de største landbruksmaskiner og skogsmaskiner. 

Les mer om Trygg kjetting på Trygg sine hjemmesider

Felleskjøpet hjelper deg i den travleste tida!

Deler

Vi tilbyr et stort utvalg av deler og tilbehør

Service og verksted

Vi gir service fra hjertet og teknisk support 24/7

Betalingspartnere