Vi er opptatt av at personopplysninger håndteres korrekt. Vi behandler i utgangspunktet bare personopplysninger du oppgir til oss, og som er nødvendige for at vi skal kunne gjennomføre våre forpliktelser overfor deg. I de tilfeller hvor vi også behandler personopplysninger til andre formål, for eksempel for å sende deg informasjon om tilbud etc., gjøres dette bare når du har samtykket til det. Før du samtykker skal du være informert om hva opplysningene skal brukes til og av hvem. Vi forbeholder oss retten til å be om personnummer for å kunne kontrollere kredittverdighet ved kredittkjøp eller fødselsdato for å kontrollere om våre kunder er under 18 år.

Når du handler hos oss, oppbevarer vi blant annet navn, adresse, mobilnummer og e-postadresse. Dette er informasjon vi trenger for å levere varene til deg via transportøren du velger, samt kontakte deg i forbindelse med bestillingen din dersom vi har behov for det. Vi er dessuten pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering. Denne historikken kan ikke slettes. Vi oppbevarer av sikkerhetshensyn også IP-adressen som er benyttet for å registrere bestillingen.

Kredittkortnummer oppbevares ikke av Felleskjøpet. Dette håndteres av vår betalingspartner Nets.

Vi samler inn og oppbevarer loggdata om hvilke kategorier og produkter man ser på eller søker på, for å lære hva våre kunder er opptatt av, samt forbedre produktutvalg og tilbud. Disse dataene er anonyme. Informasjonen benyttes også for å produsere trafikkstatistikker for blant annet kapasitetsplanlegging.

Vi krever aktivert lagring av informasjonskapsler (cookie) for at du skal kunne registrere deg og gjennomføre en bestilling på våre nettsider. Det er mulig å se på produkter uten å bruke informasjonskapsler. Se mer informasjon om informasjonskapsler

Kunder som har handlet i løpet av de siste to år kan bli tilsendt Felleskjøpet-katalogen i posten når denne utgis.

Felleskjøpet Agri selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart.

Felleskjøpet Agri er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger som beskrevet ovenfor.