Du handler trygt på Felleskjøpet

På Felleskjøpet setter vi kunden først, og det viktigste for oss er at du blir fornøyd. Hos oss skal du få råd og tips når du spør - uansett om du skal ha fôr til kjæledyret ditt, eller kanskje en ny snøfreser. På Felleskjøpet har vi også flere gode garantiordninger, som du kan lese mer om her.

Sikkerhetsgaranti

Få en sikkerhetspakke

Dersom vi ikke snakker med deg om verneutstyr når du kjøper motorsag hos oss, enten over disk eller som Hent i butikk i nettbutikken, får du en sikkerhetspakke av oss. Denne består av vernebukse, vernestøvler og hjelm med visir.

Garantien forutsetter at du gjør oss oppmerksom på at vi ikke har snakket med deg om sikkerhet umiddelbart etter kjøpet av motorsag. Dersom du har kjøpt motorsag i nettbutikken, gjelder garantien dersom vi ikke snakker med deg om sikkerhet når du henter varen i butikk.

Monteringsgaranti

Montering på 30 minutter

Garantien gjelder for alt av hagemaskiner, fra kantklipper til snøfreser. Ved kjøp i butikk monterer og tester vi din nye motoriserte hagemaskin i løpet av 30 minutter, slik at den er klar til bruk. Hvis vi ikke har mulighet til å montere den innenfor fristen, bringer vi den ferdigmontert hjem til deg når den bli ferdig - uten ekstra kostnad!

Monteringsgarantien gjelder ikke ved maskiner kjøpt i nettbutikken hvor du har valgt at produktet skal sendes direkte hjem til deg. Dersom du har kjøpt maskinen i nettbutikken for henting i butikk, gjelder garantien dersom vi ikke monterer den innen 30 minutter etter at vi har sendt hentemelding til deg på SMS og e-post.

200x200- Smaksgaranti på hunde- og kattefôr.jpg

En måneds prøvetid

Med Felleskjøpets smaksgaranti på tørrfôr til hund og katt, kan du la kjæledyret ditt prøve Labb eller Appetitt tørrfôr i en måned. Dette betyr at hunden eller katten kan få venne seg til et nytt fôr, og du som eier kan observere hvordan kjæledyret liker og reagerer på det nye fôret.

Hvis du, hunden eller katten etter denne perioden ikke er helt fornøyd, får du pengene tilbake uten diskusjoner. Garantien gjelder fra dagen du kjøpte fôret, så husk å ta vare på kvittering på kjøpt fôr. Denne må du også ta med om du kommer tilbake. 

Betalingspartnere