0

Du handler trygt på Felleskjøpet

På Felleskjøpet er vi opptatt av å få svært fornøyde kunder. Hos oss skal du få råd og tips når du spør - uansett om du skal ha fôr til kjæledyret ditt, eller kanskje en ny snøfreser. På Felleskjøpet har vi flere gode garantiordninger som du kan lese mer om her.

Tilvenningsgaranti

Med Felleskjøpets tilvenningsgaranti på tørrfôr til hund, kan du la hunden din prøve Labb eller Appetitt i tre måneder. Hvis du etter denne perioden ikke er helt fornøyd, får du pengene tilbake uten diskusjoner. Husk å ta med kvittering på kjøpt fôr.

Sikkerhetsgaranti

Hvis vi ikke snakker med deg om sikkerhet når du kjøper motorsag hos oss over disk eller som Hent i butikk i nettbutikken, får du en sikkerhetspakke bestående av vernebukse, vernestøvler og hjelm med visir. Garantien forutsetter at du gjør oss oppmerksom på at vi ikke har snakket med deg om sikkerhet umiddelbart etter kjøpet av motorsag. Dersom du har kjøpt motorsag i nettbutikken, gjelder garantien dersom vi ikke snakker med deg om sikkerhet når du henter varen.

Monteringsgaranti

Fra oktober 2015 gjelder Monteringsgarantien både gressklipper og snøfreser

Vi monterer maskinen din i løpet av 30 minutter, slik at den er klar til bruk. Hvis vi ikke har mulighet til å montere den innenfor fristen, bringer vi den ferdigmontert hjem til deg - uten ekstra kostnad!

Dersom du har kjøpt maskinen i nettbutikken, gjelder garantien hvis vi ikke monterer den innen 30 minutter etter at vi har sendt hentemelding til deg på SMS og e-post.

Gjødselgaranti

Kjøper du jord hos oss skal vi spørre deg om gjødsel. Glemmer vi det, gir vi deg tre selvvalgte poser med spesialgjødsel. Garantien forutsetter at du gjør oss oppmerksomme på at vi ikke har spurt deg om gjødsel umiddelbart etter kjøpet av jord.