Angrerettloven gir deg rett til å angre ditt kjøp gjennomført i vår nettbutikk. Du har kun angrerett når du handler utenfor fast utsalgssted. Angreretten forutsetter at du overholder angrefristen, altså at du senest innen 14 dager etter at du har mottatt leveransen gir oss melding om dette. Alle produkter skal leveres tilbake til oss innen rimelig tid, og senest innen 14 dager etter at du benyttet angrefristen.

Angrerettskjema

Dersom du ikke har mottatt angrerettskjema enten i ordrebekreftelsen eller ved levering av produktene, utvides denne fristen til tre måneder. Vi legger ved angrerettskjema som vedlegg til e-postkvitteringen du mottar når kjøpet er gjennomført.

Du er ansvarlig for trygg retur. For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må produktet være levert oss i samme mengde og stand som du mottok den.

  • Angreretten gjelder ikke for undertøy som er tatt ut av forpakningen
  • Angreretten gjelder kun for produkter kjøpt i nettbutikken

Vi er forpliktet til å betale tilbake til deg det du har betalt, inkludert utsendelsesportoen. Dette gjelder kun når hele kjøpet returneres. Returnerer du deler av en ordre, betaler vi kun verdien for varene som returneres. Tilbakebetaling skal finne sted innen fjorten dager etter at vi mottar produktet fra deg, eller henteseddel eller produktet er stilt til rådighet for oss. Eventuell returforsendelse må betales av deg, og vi trekker fra 95 kroner ved tilbakebetaling, som er vårt faste returfraktbeløp. Produktet sendes tilbake til oss, om mulig i originalemballasje, sammen med angrerettskjema og kopi av ordrebekreftelse eller faktura. Nærmere opplysninger om hvordan du benytter deg av angreretten, fremgår av angrerettskjemaet. 

Angreretten gjelder ikke for CD-plater, DVD-plater, VHS-kassetter eller datamaskinprogrammer når forseglingen på produktet er brutt. Ved kjøp av produkter i elektronisk format (lyd- eller bildeopptak, datamaskinprogram, Word filer, PDF- filer ol.) faller retten til å angre bestillingen bort idet du har mottatt den elektroniske forsendelsen med filen på din server. Angreretten gjelder heller ikke for tidsbestemte ytelser, som kinobilletter, eller for varer som forringes raskt, som for eksempel blomster.

 

Angrerett for Hent i butikk

Har du kjøpt på nett og hentet i butikk? Se regler for angrerett i Hent i butikk.

Kostnaden for returfrakt er 95 kroner, og trekkes fra beløpet du får tilbake når returen er godkjent.

Følg disse stegene for å returnere ett eller flere produkter:

Klikk på bildet for større versjon
Ble produktet skadet under transport?
Ta kontakt med Posten, som har transportert pakken.

Er produktet blitt ødelagt ved normal bruk?
Da er det en reklamasjonssak. Slik reklamerer du.