Isbryter'n strøsalt (tinemiddel)

Hurtigvirkende mot snø og is ned mot -8°C. Best egnet på is, og gir best effekt og minst forbruk hvis det brukes forebyggende. Det er viktig å koste vekk smeltevann fra betongflater som ikke er overflatebehandlet.

Isbryteren salt 1000 kg

MG kombi (tinemiddel)

Effektivt ned mot -18°C. Produktet har 34% kloridinnhold, som er lavt sammenlignet med vanlig veisalt. Det er derfor noe bedre på klorsensitive områder som betong og belegningsstein. Best effekt og minst saltforbruk hvis det brukes forebyggende. Også godt egnet til støvbinding på grusveier i sommerhalvåret.

MG Kombi tinemiddel 1000 kg

Kalsiumklorid (tinemiddel)

Effektivt ned mot -25°C. Høy aktiv konsentrasjon, 30% høyere enn MG kombi, reduserer forbruket. Best effekt og minst saltforbruk hvis det brukes forebyggende. Også godt egnet til støvbinding på grusveier i sommerhalvåret.

Kalsiumklorid 1000 kg

Tokvam SMA-serie strømaskin

Selvlastende strømaskin med hydraulisk drift, bygget etter skuffeprinsippet. SMA har fast strøbredde, er enkel og driftssikker. Kan benyttes i trepunkt eller lasteapparat, de fleste typer innfestinger er tilgjengelig. SMA-serien er optimalisert for kjøring av alle typer masse, med mer nøyaktig innstillingsmuligheter for mengde og forskjellig type masse. En ren kasse innvendig maksimerer sklieffekten på massen. SMA er beholdervolum fra 500 til 3000 liter.

Tokvam SMA-serie strømaskin


Tokvam DSA1600 strømaskin

Selvlastende tallerkenspreder med ISOBUS. Tallerkenspreder er et godt valg for kombinert strøing av plasser, veier og gangveier. Trinnløs justering av strøbredde 1 – 8 meter og med DS-serien har du mulighet for veiavhengig strøing. Forvent å bruke minst 20 – 30 % mindre strømasse enn med en tradisjonell valsespreder. DSA 1600 kan styres ved hjelp av traktorens ISOBUS system eller Tokvam kan levere styrekontroll. Alle kjente innfestinger er tilgjengelig på DSA.

Tokvam DSA 1600 strømaskin

Tokvam Strømaskin DSM-serie

Tallerkenspreder med ISOBUS, som er tilgjengelig i tre ulike størrelser; 1200, 1500 eller 1800 liter. Tallerkenspreder er et godt valg for kombinert strøing av plasser, veier og gangveier. Trinnløs justering av strøbredde 1 – 8 meter og med DS-serien har du mulighet for veiavhengig strøing. Forvent å bruke minst 20 – 30 % mindre strømasse enn med en tradisjonell valsespreder. DSM kan styres ved hjelp av traktorens ISOBUS system eller Tokvam kan levere styrekontroll. Integrert 3-pkt innfesting.

Tokvam DSM serie strømaskin