24.08.2018 | John Deere GmbH & Co. KG

Disse modellene har også det nye displayet, CommandCenter 4200, som viser alle seks AEF* sertifiserte ISOBUS-funksjonene (*Agricultural Industry Electronics Foundation). I tillegg har nå alle modellene i 6R-serien over 130 HK motorer som samsvarer med utslippskravene i StageV.

Da Mannheim's flaggskip 6230R og 6250R med CommandPRO ble introdusert i slutten av 2016, ble det satt nye standarder for John Deere traktorene. Joystick-styringen brakte en ny ergonomisk og allsidig dimensjon inn i vår traktorverden. Topphastighet oppnås ved kun et tastetrykk, og 11 programmerbare knapper kan blant annet brukes til 3-punkt, kraftuttak, SCV, AutoTrac, ISOBUS og mye mer.

CommandPRO-funksjonene gjør at traktoren kan styres fra topphastighet til 0 med et enkelt skuv eller trekk på joysticken, og lavere hastigheter fra 0 til 2 km/t kan oppnås med krabbegir-funksjonen. Både kjørespak og kjørepedal kan betjenes samtidig, og det er ikke behov for en ekstern ISOBUS-joystick.

CommandPRO kan leveres på 6R-serien i kombinasjon med John Deeres AutoPower-transmisjon og standardfunksjoner på 6R Ultimate Edition-modellene. CommandPRO kan bestilles i kombinasjon med 4600 CommandCenter eller med det nye 4200 CommandCenter. 4200-displayet har en større 8,4" skjerm og erstatter 7" skjermen på 4100. Denne terminalen brukes til AutoTrac, seksjonskontroll, dokumentasjon og flere andre applikasjoner. Den er også klar for alle AEF-sertifiserte ISOBUS-funksjoner som joystick-kontroll og dataoverføring mellom traktor og redskap.

Alle 6R traktorer med VRS

Videre kan alle 6R-serie traktorer leveres med variabel styring (VRS). Dette krever mindre utslag på rattet og gir dermed bedre ergonomi. Det er spesielt raskt og praktisk på vendeteigene og når man bruker frontlaster. Systemet slås av og på fra traktorens CommandCenter. Med skinnratt og selvreturnerende bryter for retningssignallys oppnås ytterligere førerkomfort.

Med en større hydraulisk pumpe, leverer modellene 6145R og 6155R nå helt opp til 155 l/min. Dette er en økning på 23 % sammenlignet med forrige pumpe.

På de større 6R-modellene over 130 hk med Stage V-kompatible motorer, oppfyller John Deere allerede de strengeste utslippsverdiene som gjelder fra 1. januar 2019 for traktorer over 170 hk.

Nytt mål for effektivitet

Den nyeste PowerMix-testen i Tyskland viser tydelig at det ikke er noen konflikt mellom lave utslippsverdier og en effektiv motor. 6250R har satt et nytt mål for effektivitet ved DLG-test senteret i Groß-Umstadt, og oppnådde det beste resultatet i dette HK-segmentet med et totalt drivstofforbruk på bare 364g/kWh i transportmodus.