0

Overleverte traktor nr. 100 i John Deere 9R-serien

John Deere 9R-serie traktor nummer 100 ble overlevert i året for 100 års jubileum da den Tsjekkiske kunden besøkte John Deere-fabrikken i Waterloo.

Fra venstre: Geoffrey Huicq (John Deere product-marketing manager, store traktorer), Milos Neumann (maskin-manager, AGRO Slatiny a.s.), Jareslav Janoušek (maskinoperatør, AGRO Slatiny a.s.), Milan Roudny (treskersjåfør/workshop-ekspert, AGRO Slatiny a.s.), Milan Nosek (gårdsmanager og agronom) og Matin Hucko (markeds- og salgsdirektør STROM).

Mannheim, 13. juni 2018

I løpet av jubileumsåret som markerer 100 år for John Deere traktor, har traktor nummer 100 i Europa i John Deere 9R-serien blitt solgt og overlevert til en kunde i Tsjekkia på Waterloo-fabrikken i Iowa. Ansatte fra selskapet AGRO Slatiny a.s, sammen med deres forhandler STROM fra Praha, fikk muligheten til å besøke fødestedet til 9RX i Waterloo – og det var deres første tur til USA for alle gjestene.

AGRO Slatiny a.s. bearbeider omtrent 3800 hektar og sysselsetter flere enn 130 mennesker. Det er den største landbruksbedriften i den Tsjekkiske republikk, og produserer hvete, sukkererter, poteter og valmuefrø. I tillegg til dyrking og jordbruk opererer AGRO Slatiny en biogass plantasje og har 500 melkekuer.

Bedriften kjører 15 John Deere-traktorer, i seriene 6R, 7R, 8R og 9RT. Kunden har vært svært fornøyd med alle maskinene, spesielt 9520RT twin-track modellen, og avgjørelsen om å oppgradere maskinoarken med nye 9620RX high-performance traktor fra John Deere var enkel å ta.

Geoffrey Huicq, John Deere’s Europeiske produkt-marketing manager for store traktorer, ønsket kundegruppen velkommen da de ankom Iowa, og gjennom de påfølgende dagene tok Waterloo og Moline-teamene seg av de spesielle gjestene. Spesielle høydepunkt for deres eksklusive rundtur var traktor-fabrikken og traktor-museet i Waterloo, tresker-fabrikken i Øst-Moline og – som kronen på verket – en tur til John Deere internasjonale hovedkvarter i Moline, Illinois.  

De fikk med seg mange varige inntrykk av bedriften og menneskene som utgjør John Deere, samt det amerikanske landbruket. I mellomtiden er de allerede i gang med vurderingen av enda en ny 9RX traktor!

Om Deere & Company

Deere & Company er verdensledende i avanserte produkter og service og er dedikert til suksessen til kunder som arbeider i tilknytning til jordbruk – de som kultiverer, høster, forvandler, beriker og bygger for å møte verdens dramatiske økning i behov for mat, drivstoff, bygninger og infrastruktur. Siden 1837 har John Deere levert innovative produkter av beste kvalitet bygget på en tradisjon av integritet. For mer informasjon, besøk John Deere’s internasjonale webside på www.JohnDeere.com.

 

 

Kommentarer