07.01.2019 | Väderstad

- Danmark er et viktig marked for oss i Väderstad, og vi ser Agromek som en veldig god mulighet til å møte interesserte bønder for å snakke om maskiner og plantekultivering, sier Mattias Hovnert, salgs- og markedsdirektør hos Väderstad.

Väderstad er tildelt stjerner

På standen til Väderstads ble besøkende ønsket velkommen av et bredt utvalg av maskiner presentert av kunnskapsrike danske og svenske ansatte.

Under messen ble Väderstad tildelt Innovasjonsprisen for fire produkter. Den nye CrossCutter Disc og tip BreakMix ble tildelt 2 stjerner hver, mens den nye Pneumatic seed drill Spirit 600-900C og universalharv Ferox 500-900 ble tildelt 1 stjerne hver.

- Ved å skape full bearbeiding på svært grunne arbeidsdybder på bare 2-3 cm, åpner CrossCutter Disc for nye muligheter til svært effektiv mekanisk bekjempelse av avfallsavlinger og ugress. BreakMix-tippen kombinerer fordelene med å luke pakket jord dypt ved å skape en intensiv innblanding på utsiden, sier Mattias Hovnert.

Väderstad Group er ledende innen jordbruk og såing

Väderstad gårdsmaskiner og -metoder har en lang tradisjon for å være i forkant med kvalitet, design og effektivitet. Selskapet har ofte vært et foregangseksempel når det gjelder innovasjon og nyskapning. Väderstad er representert i 40 land og er leverandør til fordel for bønder, ansatte, samfunn og eiere. Väderstad-Gruppen eies av Stark-familien og har i dag ca. 1250 ansatte. Hovedkontoret ligger i Väderstad, Sverige. 

Felleskjøpet er eksklusiv forhandler og eneimportør av Väderstad i Norge. Felleskjøpet er ansvarlig for maskinsalg, deler og service av Väderstad maskiner.