Velkommen til Dyrsku`n 2022

9-11 september er det tid for Dyrsku`n, Norges største handels- og landbruksutstilling. Her finner du tradisjoner og innovasjon i perfekt symbiose. Og du møter over 800 utstillere innen ulike bransjer, spennende kulturprogram og aktiviteter gjennom hele dagen.

Felleskjøpet har vært med på Dyrsku’n siden 60-tallet, og med messens største stand er vi en viktig aktør på Dyrsku-plassen. Vi inviterer til 1,5 mål med maskinutstilling, et telt med stor messebutikk, kafe og flere av våre forretningsområder. Her vil du også få møte fagfolkene våre fra I-Mek, Landbruk og Ettermarked. Kom for en kaffe og en prat med oss her!

Nytt i år blir en scene i teltet hvor det foregår noe igjennom hele helgen. Det være seg kulturelle innslag, kvinner i landbruket, fagprat med Felleskjøpets fageksperter, lykkehjul og andre konkurranser, samt auksjon.

Møt Svenn Ivar og Anne lørdag 10. september

Lørdag mellom klokken 10.00 og 13.00 kan du møte konserndirektør Svenn Ivar Fure og styreleder Anne Skuterud for en prat og en kaffe i kafeen.

Dette skjer på scenen i teltet

Fredag: Lykkehjul, ja/nei-konkurranse og auksjon. Det blir også tid til en liten prat med fagfolka fra scenen.
Lørdag: I tillegg til at vi planlegger noen små konserter, blir det også denne dagen lykkehjul, ja/nei-konkurranse og auksjon, samt samtale med fagfolk fra scenen.
Søndag: Denne dagen får vi noen besøk fra Kutoppen, i tillegg til ja/nei-konkurranse og noen runder med lykkehjulet.

Hva skjer utenfor teltet?

Utenfor teltet finner du traktorer, maskiner og utstyr til landbruket.

Kvinner i Landbruket

På lørdag er vi delarrangør av Kvinner i Landbruket som gjennomføres mellom klokken 12.00 og 17.00 i det store møteteltet på Dyrsku-plassen.

Vi gleder oss til å møte deg på Dyrsku'n i Seljord!720x480 Oversiktsbilde Dyrsku'n.jpg

 

Dyrskun-logo_vertikal_gronn.png

9. - 11. september 

Les mer om Dyrsku`n her

  Kjøp billett  

 

Betalingspartnere