Hjem og Fritid

Hjem og Fritid

Frøposer

Hva er vel bedre enn en salat du har fulgt helt fra et lite frø, eller å plukke tomater fra ampelen på terrassen? Hjemmedyrket er det beste! Begynn å dyrke tomater, chili, blomster, krydder eller rotgrønnsaker i hagen din eller innendørs.

Dyrk dine egne planter og blomster fra frø. Uansett hva du skal så har Felleskjøpet frø til deg. Vi har blomsterfrø, krydder- og urtefrø, grønnsaksfrø og økologiskfrø. Vi har frø fra Green Viking og Nelson Garden.

Felleskjøpet sortiment inneholder frø som er spesielt utviklet for å passe til det nordiske klimaet og kan dyrkes både i pallekarmer, potter, balkongkasser og minidrivhus. I vårt brede sortiment finner du alt fra rotgrønnsaker som gulrot og rødbeter til krydder, salat og vakre blomster.

Guidemerkene forteller om blomster og grønnsakers størrelser. De forteller også om styrken på chilien, og gulrotens sødme. Rød markering for blomster, grønn for grønnsaker, og oransje for krydder.

Plussmerkene legger til de mer spesifikke egenskapene, som f.eks. om tomaten passer til frilandssåing, eller om planten er en slyngplante.

Tilleggsmerkene forteller om frøene skal forkultiveres eller direktesås, om de er velduftende, eller økologiske.

Les også: Dyrk selv – kom i gang med kjøkkenhage

Filter

Kampanjer

Prisklasse

Leveringsalternativer

Merker

Betalingspartnere