Bacon kan serveres til alle måltider; med speilegg til den klassiske frokosten, i sandwichen til lunsj, og bacon er selvskreven i utallige middagsretter – tenk bare på pannekaker, blandaball, lutefisk og Pasta Carbonara!
Bacon er jo også nordmenns favorittopping på hamburgeren! Del opp i porsjonsposer, så har du alltid bacon tilgjengelig.
Selges kun i utvalgte butikker.
Serveringstips
Nydelig til hvit fisk eller Pasta Carbonara
Ingredienser
Sideflesk av svin (93 %), vann, salt, dekstrose (mais), røykaroma, stabilisator E450, E451, antioksidant E316, E331 og konserveringsmiddel E250, E262.
Kjølevare max 4 °C
Næringsinnhold
Energi kJ 913 kJ
Energi kcal 220 kcal
Fett 16 g, hvorav
- Mettet fett 5.6 g
- Enumettet fett 6.8 g
- Flerumettet fett 2.2 g
Karbohydrater 0.1 g, hvorav
- Sukkerarter 0 g
Proteiner 19 g
Salt 2.2 g
Her kan du lese mer om mat fra den norske bonden, samt inspirasjon til nydelige oppskrifter!