0

Vinn tur til Fliegl-fabrikken 

Fyll ut og send inn skjemaet du finner lengre ned på denne siden for å registrere deg. Av de som registrerer seg frem til Bedre Landbruk, vil det kåres en vinner på messen som får bli med på tur til Fliegl-fabrikken*. Alle som fyller ut skjemaet er med i trekningen. 

Du har like stor mulighet til å vinne selv om du ikke har anledning til å delta på selve messen. Dersom vinneren ikke er til stede under trekningen, vil han/hun bli kontaktet. 

Vi vil likevel invitere og oppfordre til å få med deg presentasjon av Fliegl og andre spennende nyheter på messen Bedre Landbruk i november! 

*Reisen vil finne sted vinteren 2018. 

VIL DU VITE MER?

Ønsker du mer informasjon? Fyll ut skjemaet:
Du vil bli kontaktet innen 24 timer på virkedager.

* Må fylles ut
 
Fliegl inn hos Felleskjøpet Agri av Felleskjøpet Fliegl inn hos Felleskjøpet Agri

Tyske Fliegl er ny leverandør til Felleskjøpet Agri. Det betyr et vesentlig større utvalg av gjødselsvogner -og utstyr, samt bredere og mer komplett sortiment av hengere. Grundig presentasjon og salgsstart blir på Bedre Landbruk i november. ... Les mer

Fliegl - over 30 år med erfaring

Ved å produsere innovative kvalitetsprodukter siden starten i 1975 har tyske Fliegl bygget seg opp til å bli en av Europas største leverandører av transportløsninger for landbruket. Produktprogrammet består blant annet av vakuumvogner, avskyvervogner, tørrgjødselspredere og gjødselvogner i alle størrelser.

Fra 1975 har Fliegl bygd seg opp fra å starte som en liten bygdesmie, til å være en av Europas ledende leverandør av transportløsninger for landbruket og lastebilbransjen. Fliegl har hatt en eventyrlig utvikling takket være nyskapende tenkning og produksjon av maskiner i solid kvalitet med gode løsninger - til en god pris. 

Over 30 år med Fliegl Agrartechnik og produksjon av kjøretøy representerer mer enn 30 år med vekst og høyt engasjement hos Fliegl-familien. Det Fliegl har oppnårdd reflekteres i prouksjonsfasilitetene, både i Tyskland og utenlands. Fliegl AGRO-CENTER i Kastl er et av de største produksjonssentrene for landbruk i Tyskland. 

Fliegl har fokus på funksjon og driftsikkerhet:

  • Alle vogner blir levert med brems på alle hjul.
  • Bremser, nav og aksler er levert av anerkjente leverandører.
  • Stort utvalg i dekktyper og dimensjoner.
  • Flere typer hjuloppheng å velge mellom.
  • Flerakslede modeller kan utstyres med sving på en eller flere aksler.
  • De fleste modellene kan leveres med dempet drag.
  • Vektoverføring med skyvbare aksler.
  • Teleskopaksel for bred sporvidde.

Finn salgskonsulenter

Se oversikt over våre salgs- og fagkonsulenter
Finn din konsulent