0

Igland skog og ved

Igland har et bredt utvalg av skogsvinsjer for stammelunning og transport av tømmer i skogen. Samtlige vinsjer er tilpasset landbrukstraktorens originale trepunkt-oppheng. Skogsvinsj er et velkjent arbeidsredskap for skogbrukeren som driver allsidig skog og vedproduksjon. Vinsjen fra Igland bygger på lang erfaring, og har opparbeidet seg til å bli et ettertraktet arbeidsredskap verden over. Vinsjene kommer i mange størrelser og modeller, slik at du kan finne den rette Igland-vinsjen til dine behov i skogen.

Vedkløyver

Igland produserer en rekke vedkløyvere, helt fra den vanlige traktormonterte kløyver til den mer profesjonelle vedprosessor. Igland tilbyr tre forskjellige vedkløyvere med traktor som kraftkilde. Modellene er WS 65, WS 90, WR 6. Igland produserer også vedprosessoren WP 3000, som kapper og kløyver vedkubbene i én prosess og er enkel i bruk. WP 3000 anbefales til gravemaskin, men kan også brukes på frontlasteren til en traktor.

Vei-produkter

Igland har de siste årene utviklet en rekke nye produkter innenfor vei og snørydding. De produserer i dag to-trinns snøfres, traktorskjær, sandstrøer og v-plog for frontlaster. 

Frontlasterredskaper

Igland produserer en rekke produkter innen frontlasterredskaper og løft til traktorlaster, blant annet pallegaffel, multigrip og tømmerklo. Du velger selv hvilke festebrakett for laster du trenger.

Igland - ledende innen effektiv driftsteknikk for landbrukstraktor

70 år med Igland

Igland ble etablert i 1947 av Per Igland. Bedriften har 70 års erfaring som utvikler og produsent av egne produkter, som selges over hele verden. Effektiv driftsteknikk for landbrukstraktor og IGLAND vinsjen er et kjent varemerke verden over. I tillegg til de etablerte produktene innenfor skog, har IGLAND AS også utviklet nye produkter innenfor snørydding, løft og veivedlikehold.

Norsk kvalitet

IGLAND AS eies av Nøsted Kjetting AS i Mandal. IGLAND AS er en bedrift med lang erfaring innenfor produktutvikling, produksjon, kvalitetsystemer og kundeservice. Alle deres produkter er i samsvar med EUs maskindirektiv (CE merket), og konstruksjonene blir designet ved hjelp av Autocad og Autodesk Inventor 3D mechanical design. IGLAND eksporterer til store deler av Europa, Sør Afrika, Sør Amerika, USA og Canada.

 

Legg til snarvei på hjemskjerm?