Redexim

Redexim

Redexim tilbyr et bredt spekter av produkter for alle kunstgress-underlag

Felleskjopet image

Om Redexim

Siden 1980 har innovativt design, håndverk og kraftig konstruksjon gjort Redexim produkter til standarden for kvalitet innen markedet grønt- og sportsanlegg. For Redexim er ikke kvalitet bare et mål, det er også det fundamentale elementet for en filosofi som gjennomsyrer alt de gjør. Produsenten har ledet veien med produkter som Verti-Drain, Verti-Seed og Easy Spread. Disse unike og trendsettende maskinene er de mest avanserte turf-håndteringsredskapene på markedet. Maskinene kjennetegnes av prestasjon, kvalitet, og pålitelighet, og har svært fornøyde kunder verden over. 

Alle Redexim-produktene består den tøffeste testen av alle; tids-testen, takket være kvalitetskonstruksjon og avansert design. Det er en av grunnene til at de har blitt lendende på utstyr til golf- og grønt-sektoren, i kombinasjon med å lytte til menneskene som bruker maskinene. De vet hva kundene trenger; Maskineri som leverer som lovet, sparer tid og gir verdi.

De siste årene har Redexim ledet veien i utviklingen og produksjon av redskap for kunstgress. Fordelene ved kunstgress er mange, og godt dokumentert. Godt og riktig vedlikehold av kunstgress vil gi mange år med problemfri bruk av underlaget. Redexim tilbyr et bredt spekter av produkter for alle kunstgress-underlag.  

Aktuelle videoer

Betalingspartnere