Meny

Redexim

De siste årene har Redexim ledet veien i utviklingen og produksjon av redskap for kunstgress. Fordelene ved kunstgress er mange, og godt dokumentert. Godt og riktig vedlikehold av kunstgress vil gi mange år med problemfri bruk av underlaget. Redexim tilbyr et bredt spekter av produkter for alle kunstgress-underlag.  

Siden 1980 har innovativt design, håndverk og kraftig konstruksjon gjort Redexim produkter til standarden for kvalitet innen markedet grønt- og sportsanlegg. For Redexim er ikke kvalitet bare et mål, det er også det fundamentale elementet for en filosofi som gjennomsyrer alt de gjør. Produsenten har ledet veien med produkter som Verti-Drain, Verti-Seed og Easy Spread. Disse unike og trendsettende maskinene er de mest avanserte turf-håndteringsredskapene på markedet. Maskinene kjennetegnes av prestasjon, kvalitet, og pålitelighet, og har svært fornøyde kunder verden over. 

Alle Redexim-produktene består den tøffeste testen av alle; tids-testen, takket være kvalitetskonstruksjon og avansert design. Det er en av grunnene til at de har blitt lendende på utstyr til golf- og grønt-sektoren, i kombinasjon med å lytte til menneskene som bruker maskinene. De vet hva kundene trenger; Maskineri som leverer som lovet, sparer tid og gir verdi.

Slik vedlikeholder du kunstgresset av Felleskjøpet Park og Anlegg Slik vedlikeholder du kunstgresset

Vanskelige klimatiske forhold, og et ønske om å tilby gode treningsfasiliteter hele året igjennom gjør at flere og flere idrettslag legger om til kunstgress. Riktig vedlikehold er viktig for at kunstgresset skal beholde sine egenskaper og vare lenge. ... Les mer


Aktuelle videoer

Betalingspartnere