23.05.2019 | Felleskjøpet

Uansett om du har høyt gress på åpne flater eller noen strå som robotgressklipperen ikke når frem til, fikser gresstrimmeren jobben. Gresstrimmere kommer i flere størrelser og typer, batteridrevne, bensindrevne eller elektriske. Det finnes også mye smart tilbehør.

Batteridrevet gresstrimmer

En batteridrevet gresstrimmer er det mest moderne og vanligste alternativet. Den er fullstendig ledningsløs, gir stor bevegelsesfrihet og er veldig enkel å bruke. Med batteri behøver du ikke å bekymre deg for å ødelegge ledningen eller lure på om du har stikkontakter nærme nok. Etter bruk er det dessuten enkelt å lade opp batteriet slik at den er klar til neste gang. Se vårt utvalg på batteridrevene gresstrimmere her.

Bensindrevet gresstrimmer

Til middels store eller store hager som ligger et stykke fra hus og stikkontakter, passer en bensindrevet gresstrimmer godt. Med en bensindrevet gresstrimmer behøver du ikke tenke på verken ledninger eller batterilading. En gresstrimmer som går på bensin, har lang brukstid og er så kraftig at den passer til tyngre ryddearbeid. Se vårt utvalg på bensindrevne gresstrimmere.

Elektrisk gresstrimmer

Elektriske gresstrimmere passer godt hvis du har en mindre eller mellomstor hage som ligger relativt nær huset. Siden du trenger en stikkontakt i nærheten, passer elektriske gresstrimmere til litt mindre områder. En elektrisk gresstrimmer har lang brukstid og behøver ikke batterilading eller påfyll av drivstoff. Dessuten har den lav vekt og er enkel både å oppbevare og transportere. Se vårt utvalg på elektriske gresstrimmere.

Tilbehør til gresstrimmeren

Det finnes en rekke smarte tilbehør til din gresstrimmer. Under lister vi opp noen av de.

Trimmetråd og trådspoler – tråden som kutter gresset. Fås i ulike former, tversnitt og diameter.

Bærereim- gjør arbeidet mer komfortabelt

Bæresele – gir større bevegelsesfrihet og arbeider mer komfortabelt

Husk verneklær

Når man arbeider med gresstrimmere, kan det være lurt å beskyttet seg. Her er noen produkttips.

Arbeidshansker

Verneklær

Hørselvern

Vernebriller