08.02.2024 | Felleskjøpet

Vask

Husket du å rengjøre redskapen etter sesongen i fjor? Om ikke så er det på tide å gjøre dette nå. Hos Felleskjøpet finner du de produktene du trenger her.

Se vårt utvalg av eksteriør produkter.

Smørepunkter 

Du husket sikkert å smøre redskapen før du la den vekk før vinteren. Uavhengig av dette er det like viktig å få smurt bevegelige deler på redskapen før de tas i bruk igjen.

Lufttrykk

Kjører du på jordet eller vei? Utallige tester og forsøk viser at det lønner seg å justere lufttrykk i dekkene etter de ulike underlagene og arbeidsoppgavene som skal gjennomføres i sesongen.
Les mer om hvordan du kan spare tid, diesel og penger ved riktig lufttrykk her.

Olje og væsker

Still forberedt og sjekk at du har all oljen du trenger for innkjøring til sesong. Felleskjøpet har garantert det du trenger.

Se vårt utvalg av olje og smøremidler

Reservedeler

Når du har tatt en gjennomgang av redskapen din og ser at det er noen deler som må skiftes hjelper vi deg gjerne. Felleskjøpet har mange dyktige fagfolk som arbeider med reservedeler, og som står klare til å hjelpe deg når du trenger det. Skulle du ha noen spørsmål eller stå fast er det alltid god hjelp å få fra våre verksteder.

Vi har fylt på lagrene våres med deler du trenger til våronna, og vi anbefaler deg å bestille i dag. Vi gjør alt for å gi deg det du trenger når du trenger det!